Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Illetve ha a dekli lekerül, akkor mindenképp kell cseretömítés, vagy csak ha +sérült ? Illetve, aszt honnat tudok occsóé' szerválni ?
Mert 2x nem akarok cserélni, ha esetleg rugócsere után NEAGGYISTEN más baja (is) van.... ?
http://www.kepesmotor.hu/kawas...

Csörödj rá, hátha megvan még neki!
A hiba forrása minden bizonnyal az amit leírtál és a 2 márka is stimmel.
Jó pénzgyüjtögetést
Aki(k)nek vót má' ojan jellegű gongya, hogy 10 fölött felpörgött a gíp, de a keríkre má' nem jutott teljesítmény(olajproblémó kizárt), azoknál mindenkinél rugókat kellett cserélni(lamellákat nem lesz kedvem, csak ha nyernék a lottón) ? & Honnat szerezzek 4db rugót, Kawa szalonbú' a gyárikat, vagy bármilyen 1íb utángyártott is +teszi(pl. EBC vagy Lucas) ? Tenksz
Namegjöttem a Yamaha Máténál a doktorbácsinál van a kicsim Elsőre ő nem a rugóra gyanakodott... Azt mondta ahogy szétszedi és tud valami konkrétat mondani egyből hívni fog Bizakodok hogy semmi nagyon gond
Én is emlékszem erre a témára tavaly mert én kérdeztem meg. Akkor azt tanácsolták a szakik hogy új olajjal tegyem és tele tankkal. Ehhez tartani fogom magam idén is.
Én is mert felébred ,lebukok,hogy miket írok aztán nekem annyi

Jó éjt skacok
én is tente szasztok
Oké!

Na, mentem aludni.
Jó éjt mindenkinek!
Ebben igazad van én is így tennék a moci ba az asszony ki há nehogy má megázzon.Majd egy szer kipróbálom , , , ,
Na ugye!
És nem szól, hogy meddig nézem a TV-t éjszaka!
Az a jó!
Nekem volt olyan élményem, hogy egy sátorban aludtam vele!
3 személyes sátorban vígan befért a ZZR mellém. Csak nem hagyom kint a kempingbe, a szakadó esőben!
Peeter most jöttem rá,hogy te csinálod jól legalább a moci nem magyaráz vissza.
akkor csak add önmagad
vadmookuska de azért az mégis más
Elhiheted én sem szoktam télen lecserélni

Nincs velem semmi megvagyok, Olyan témák mennek amikhez nem tudok hozzászólni és csak sasolok!
Akkor ne túráztasd ,mert lehet hogy nagyon égő és fájdalmas lesz a dolog. ,
én már aludtam mellette hálózsákban,osztmosmi?
Egyelőre biztos, asszony híján!
Hát én tudom ki nyerne

A moci mi , , ,
Attól függ ki dorombol nekem szebben!
Az sem rossz de én inkább maradok asszony pajtinál ,
Én is asszem így fogok tenni.
Tavasszal megkapja a friss olajat, aztán hajrá! A törölgetés nálam is bejátszik! Hacsak nem mellette fogok aludni!
Teljesen igazad van de én azért teszem el így ,mert sajna nincs annyi lóvém hogy 4 szer cseréljek oilt így is egy szezon alatt 2-3 oil csere van sztem nem lesz semmi baja. Megjáratom hetente 1-2 órácskát aztán ennyi én így csinálom ja és köbe törölgetem ,babusgatom nap mint nap

Amúgy régen halottam felőled már rosszra gondoltam.