Illetve ha a dekli lekerül, akkor mindenképp kell cseretömítés, vagy csak ha +sérült ? Illetve, aszt honnat tudok occsóé' szerválni ?
Mert 2x nem akarok cserélni, ha esetleg rugócsere után NEAGGYISTEN más baja (is) van.... ?
Aki(k)nek vót má' ojan jellegű gongya, hogy 10 fölött felpörgött a gíp, de a keríkre má' nem jutott teljesítmény(olajproblémó kizárt), azoknál mindenkinél rugókat kellett cserélni(lamellákat nem lesz kedvem, csak ha nyernék a lottón) ? & Honnat szerezzek 4db rugót, Kawa szalonbú' a gyárikat, vagy bármilyen 1íb utángyártott is +teszi(pl. EBC vagy Lucas) ? Tenksz
Namegjöttem a Yamaha Máténál a doktorbácsinál van a kicsim Elsőre ő nem a rugóra gyanakodott... Azt mondta ahogy szétszedi és tud valami konkrétat mondani egyből hívni fog Bizakodok hogy semmi nagyon gond
Én is emlékszem erre a témára tavaly mert én kérdeztem meg. Akkor azt tanácsolták a szakik hogy új olajjal tegyem és tele tankkal. Ehhez tartani fogom magam idén is.
Az a jó!
Nekem volt olyan élményem, hogy egy sátorban aludtam vele!
3 személyes sátorban vígan befért a ZZR mellém. Csak nem hagyom kint a kempingbe, a szakadó esőben!
Teljesen igazad van de én azért teszem el így ,mert sajna nincs annyi lóvém hogy 4 szer cseréljek oilt így is egy szezon alatt 2-3 oil csere van sztem nem lesz semmi baja. Megjáratom hetente 1-2 órácskát aztán ennyi én így csinálom ja és köbe törölgetem ,babusgatom nap mint nap
Amúgy régen halottam felőled már rosszra gondoltam.
Mert 2x nem akarok cserélni, ha esetleg rugócsere után NEAGGYISTEN más baja (is) van.... ?