szevasztok!
Tavalyi téma volt vhol, hogy igazából új olajjal kell elrakni a gépet, mert az oxidálodás lép fel a használt olaj miatt! Nemtom a pontos részleteket, de talán más is látta és emléxik rá jobban!
Mindenféle képen!
Bár azon filóztam ma, hogy ha hazahoztam, akkor érdemes e erre a kis időre olajat cserélnem, hogy ki tudja mennyit tudom még használni idén. Mert annak se sok értelme van szerintem, hogy a friss olajjal rakjam el téli álmot aludni.
Ismerem én is ezt a plekis csávót kiváncsi leszek ha meglesz a másik áldozatom akkor színben hozzá illő pleki van-e neki.
Amúgy sztem jó cuccok lehetnek.
Egyáltalán nem keserítesz el!
Nekem is nagyoon tetszik! Főleg így "kawazöldbe"
Köszi az olajtippet! Fuchs-ból van még egy cserére valóm, szerintem azt belerakom, és ha azzal nem muzsikál szépen, akkor kipróbálom a Te javaslatodat!
Kedden teszek fel képet róla, amint hazaértünk!
Peeter légy üdvözölve eme jólelkű,jószívű zőőőőőd vééérűűű társaságben.
A mocidról csak annyit és ne érts félre nem akarlak elkeseríteni de baaazzziiirrraasszzzééépppeeegggyyydddöööggg
Oi
lt én személy szerint Motul 7100 10W40 -et ajánlom,mert halkabb lesz és tuti hogy a váltó finoman és precízen fog működni. Legalább is nálam így volt van .
Tavalyi téma volt vhol, hogy igazából új olajjal kell elrakni a gépet, mert az oxidálodás lép fel a használt olaj miatt! Nemtom a pontos részleteket, de talán más is látta és emléxik rá jobban!