Bocs nem a témához vág, de nem te voltál véletlenül ezen a héten kedden vagy szerdán Vácon este? Láttalak egykerózni meg beszélgettél volt ott egy yamaha is 46-os replicával?
Na kozben felhivtam a Yamaha Mate szerizet es kezsegesen alltak elebe a dolgoknak. hetfon tolom majd be. 6000ft lesz a szerviz meg ehhez jon meg a telo olaj. Azt mondta hogy ha a legdragabbat adja akkor is max egy 10k bol kijon Mert ugye a szimeringet mar megvettem. Remelem nem lesz semmi gond vele de o is azt mondta hogy valoszinu hogy a rugo lesz a ludas
Jajj a speedlinet inkább ne is mondjátok, tavasszal a másik hatoshoz, 1 hónapon keresztűl rendelték a telószimeringet. Aztán nem birtam tovább várni és visszakértem a pénzt. Rendeltem netről, 3 nap és meg is jött. Yamaha Matheékat én is szeretem, minden cuccomat tőlük vettem és roppant segitőkészek. És úgy tudok ők szervizelnek a legkevesebb óradijjal.
En ott inteztem a motorra a hitelt a speedlineba es mar ott elegem lett beloluk.Azt hiszem Bettikenek hivjak a csajt Amugy en is eddig minden ruhat es cumot a Yamaha Matenal vettem kint a Samosoni uton...Lehet eltolom oda a vasat...
Igen igen kattanas. Egy masik 636-os kawas srac is erre gondolt hogy a rugoval lesz gebasz. Fel is ajanlotta hogy neki van illetve lesz elado rugoja olcsoba.
Jelenseg: Pl amikor siman tolom es hirtelen az elso feket behuzom kattanas,csattanas szeru hang hallatszodik... De ugyanez a helyzet amikor katyuba tevedek ezeken a jo minosegu magyar utakaon...Szoval a gepet a het elejen ma le is tettem nem kinzom tovabb
Én a helyedbe bevinném a Yamahába vagy esetleg Gyöngyösihez, bár neki mindig van munkája, arra tutira várni kell. Mindig a Yamahába járok vásárolni, a Speedlineba nem, az eladók stílusával nem vagyok megelégedve meg az a bolt is egy vicc, nincs semmi. A múltkor is felhívtam valamelyik szombaton, hogy van-e gyertyájuk. Erre azt mondja a csaj, hogy keddre rendelnek. Mentem is a Yamahába, levették a polcról és már hoztam is. Nem is értem, hogy működik még az a bolt ilyen üzletpolitikával.
majnem 2hete nem ültem motoron...kivagyok bakker