Kifele jó, másnap reggeltől szakadó esőben haza...
Társaság jó, motorom jó...
Szlovákokkal semmi gond nincsen, lehúzódnak ha jövünk, integetnek az út széléről, tesco parkolóban dícsérgetik a motorokat...
Nem tudom.... Mintha náluk a média nem csinálna ekkora műbalhét.
Hasonló, de nem boka nekem térd szalag szakadásom volt igaz az nem motor hanem másik sportsérülés miatt. De 6 hónap volt csak a gyógytorna része. Nekem raktak be szalagot meg 2 csavart a régi szakadt helyére. Most már lehet vele mindent csinálni de azért nagyobb terhelés után érzem ,hogy kicsit hogy fáj. A doki is mondta, hogy legjobb esetben is 70%-os lehet és ez sajnos igaz is
Szasztok zőőődek
Kb másfél hét és már az új tulaj csücsül az vasamon hihetetlen,hogy végre eddig eljutottam. Tegnap felhívtak,hogy vigyem a vasat eredetiségre kb 30 perc ott kicsit bunkó volt a fószer utána a papírt át vittem a picsának mondom na most aláírunk aztán érzékeny búcsú lesz a vastól kicsi sírás meg a többiek erre a csaj aszt mondja ,hogy jövő hét kedden menjek be aláírni vagy majd telefonál,hogy mikor ? hát mondom beszarok nem akartam elküldeni a francba mert akkor sose lesz eladva ha rajta múlik az tuti. Úgyhogy csak reménykedem,hogy kicsit felpőrgeti aztán irány a másik vasért .
Értem. Akkor ez gondolom tipikus velejárója. Nekem is ugyanigy van ahogy irtad. Csak én még nem tudok motorozni se, mert ha ránehezedne a súly a jobb bokámra nem birnám megtartani és tuti elperecelnék álló helyben.
Ha minden jól megy akkor Október közepére meg lesz a moci , de ha elöbb az sem baj
kezedben a kulcs!
te meg Bajnaikám bazdmeg az anyádat!
száguldozni akarok! mér nincs má ingyen pályanap?
Társaság jó, motorom jó...
Szlovákokkal semmi gond nincsen, lehúzódnak ha jövünk, integetnek az út széléről, tesco parkolóban dícsérgetik a motorokat...
Nem tudom.... Mintha náluk a média nem csinálna ekkora műbalhét.
Nem várt dolgok vannak, gazdasági válság meg kisfaszom(anyu elzárta a csapot)...
Most nincsen mani fejlesztésre....
Kb másfél hét és már az új tulaj csücsül az vasamon hihetetlen,hogy végre eddig eljutottam. Tegnap felhívtak,hogy vigyem a vasat eredetiségre kb 30 perc ott kicsit bunkó volt a fószer utána a papírt át vittem a picsának mondom na most aláírunk aztán érzékeny búcsú lesz a vastól kicsi sírás meg a többiek erre a csaj aszt mondja ,hogy jövő hét kedden menjek be aláírni vagy majd telefonál,hogy mikor ? hát mondom beszarok nem akartam elküldeni a francba mert akkor sose lesz eladva ha rajta múlik az tuti. Úgyhogy csak reménykedem,hogy kicsit felpőrgeti aztán irány a másik vasért .
Ficóék nem geciskedtek?
Hola van pereckirály?