Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit Legalább én sem unatkoztam. Mindketten jól jártunk
köszi a segítséget arc így sokkal jobb volt h nem kellett egyedül odacigánykodnom
Nem tudod mit hagytál ki.
Kérdezz csak tőle valamit! Hátha lebasz érte...
jó volt ez igy .én 2x mentem fel mind2x lehetett menni 18 percet
Szerintem azt, hogy mennyi olaj kell a mocidba!
Házaértem én is.
Amit vártam úgy lett:
-sorban állás mindenütt (ez van, más motormárkások csak álmodnak 4 ingyen Ringezésről)
-a fórumtársak jó fejek
-a magam szintjét hoztam. (nem tettem magasra... )

ddt- kérdeznék valamit, de nem jut eszembe semmi...

örülök, hogy a 6-os topikhoz tartozom.
Nekem az nem tetszett, hogy a lámpánál álltunk Liebinggel nem túlzok kb 20 percet , full bőrben, bukóban (mivel azt mondták pár perc és indulunk) várva hogy mehessünk, mikor már azt hittük hogy rajt, akkor futott ki a mentő meg a futó a boxból. Na ekkor már nekivetkőztem. Mikor nagy nehezen feljutottun a 2. kör felétől le is intettek és le kellett jönnünk.. . Ekkor ismét beállni a sor végére...halááál
Ezért én az utolsó 20 percre (ami kb 5-6 lett volna) nem is mentem fel, mert (haladó csoportban) csak az előzgetést tudtam gyakorolni, ami nem lett volna rossz, de nem tudtam saját tempómat motorozni. Persze azért volt 1-2 motoros aki megelőzött, pl 1x Liebig visszaelőzött
Isten, király, császárság volt a Lime party, bár a szervezeés lehetett volna jobb is. A regisztrációs pulthoz szép csajokat sikerült szerezniük. Jó pont. Aztán találkoztam pár fórumtárssal is. Mostmár végre ismerek pár embert személyesen is.
halee!

nekem azért teccett ez a nap!bár lehet azért mert most mentem pályán először,és nem is buktam,és még jópárszor előznöm is sikerült bár mondjuk az a pár bukta meg a végén az a baleset parkolónál...az nem kellett volna...
helló
12 percnyi állást vágtam le az elejéről mert óra szerint mi jöttünk volna de valamiért még sem mehettünk fel.
Na akkor a Lime Partyir-ól Tibi szemén át. Kereken 15:00-ra értem oda. Faszányos Kawa zászlók sátrak mindenhol. Regisztrációnál kb.100 emberke. Gyorsan be is pattantam a megfelelő sorba. Előtte még lepacsiztam a csapattal (Muja,Perec, Liebing, később Break11 és Campos). Laza fél óra alatt szereztem is matricát a gyors csoportba. Sajnos sokan ott a lányok előtt álltak neki papírt tölteni ezért aztán nem haladt az ügy.
No mindegy. Első menet. Egész jó volt leszámítva azt a pár embert akinek aztán semmi keresnivalója nem vol a csoportban. Pl. a fehér régebbi kawa amelyiknek ilyen streetfighter szerű volt a hátulja és egy menetben kétszer előztem meg. Vagy a ZX-12R akit majdnem fellöktem az uszodában mert szó szerint 50-el ment!
No mindegy végül is egész jó eltelt ez a menet. A kövi menetben vettema perecet pár percig aztán nekiindultam de 2 kör után le is hívtak minket. Nagyszerű. Közben elkezdtek variálni, szétszedték a haladó csoportot mert túl sokan voltak meg egybe küldték őket a lassúakkal meg mindent elkövettek, hogy összezavarják az embert.
Break11-nek beszorult a kulcs a a motorba azzal szenvedett.
Végül oda is adta a matricáját így beszabadultam a haladó csoportba. Fasza kis menet volt ez is. Sajna elfogyott a benzinem így már nem tudtam felmenni percékkel a gyorsba. E van. Elég sokan estek de hát ezt lassan megszokhatjuk sajnos. A végen ingyen sült kolbász kenyérkével de én ezt kihagytam mert 60 ember állt a sorban.
monnyuk én vidi helyett a sorozatfotot inditottam el amiből csinált 419 et ugyhogy kussolok de legalább lesz kép mindenkiről
a videjjot meg akor indiccsad mikor mentek nem amikor parkoltok
akko egyé soká.rádfér
Mindjárt csak eszem éppen.
Döbbenet.
ember vitte egy kört a kb 8-9 éves kissrácot a lenti parkolóban bukó nélkül .mivel ott két parkolószint van és ő ezt nem zudta,eléggé benézte.kissrác lábábólnem kicsii darab szakadt ki,meg lifegett a vádlija,probáltam nyugtatni beszélgetni -kérdezte van e nekem is sebem ,meghogy össze lehet e varrni a lábát-na ott kicsit zabos lettem a sofőrre..teljes rémületben volt.de ez hagyján.ha a kisgyereket ölbekapom és beszaladok vele a medical részlegre,még mindig hamarabb beérek mint ahogy a mentő kiért az istenbassza meg.a sofőr nem tudom ki volt de normálisan kommunikált bár mindkét füléből ömlött a vér-hu de bele tudtam volna rugni.
Azé' 1nek Lment ? Vagy még a sima Ződnapok szintjét se ütötte ?
Valami beszámoló vagy húzd meg a fülem?
A Perecről készült videó elvileg fent van. Kemény 1,5 kör.
Meggyüttem. Nagy szar volt a rendezés de azért jól éreztem magam. Persze ha Break11 nem adja oda a matricáját az uccsó menetre lehet nem így állnék hozzá.
Na élt elűztem emberek. 14:45 tájt benézek a Shell kúthoz ha valaki akar talizni.