Házaértem én is.
Amit vártam úgy lett:
-sorban állás mindenütt (ez van, más motormárkások csak álmodnak 4 ingyen Ringezésről)
-a fórumtársak jó fejek
-a magam szintjét hoztam. (nem tettem magasra... )
ddt- kérdeznék valamit, de nem jut eszembe semmi...
Nekem az nem tetszett, hogy a lámpánál álltunk Liebinggel nem túlzok kb 20 percet , full bőrben, bukóban (mivel azt mondták pár perc és indulunk) várva hogy mehessünk, mikor már azt hittük hogy rajt, akkor futott ki a mentő meg a futó a boxból. Na ekkor már nekivetkőztem. Mikor nagy nehezen feljutottun a 2. kör felétől le is intettek és le kellett jönnünk.. . Ekkor ismét beállni a sor végére...halááál
Ezért én az utolsó 20 percre (ami kb 5-6 lett volna) nem is mentem fel, mert (haladó csoportban) csak az előzgetést tudtam gyakorolni, ami nem lett volna rossz, de nem tudtam saját tempómat motorozni. Persze azért volt 1-2 motoros aki megelőzött, pl 1x Liebig visszaelőzött
Isten, király, császárság volt a Lime party, bár a szervezeés lehetett volna jobb is. A regisztrációs pulthoz szép csajokat sikerült szerezniük. Jó pont. Aztán találkoztam pár fórumtárssal is. Mostmár végre ismerek pár embert személyesen is.
nekem azért teccett ez a nap!bár lehet azért mert most mentem pályán először,és nem is buktam,és még jópárszor előznöm is sikerült bár mondjuk az a pár bukta meg a végén az a baleset parkolónál...az nem kellett volna...
Na akkor a Lime Partyir-ól Tibi szemén át. Kereken 15:00-ra értem oda. Faszányos Kawa zászlók sátrak mindenhol. Regisztrációnál kb.100 emberke. Gyorsan be is pattantam a megfelelő sorba. Előtte még lepacsiztam a csapattal (Muja,Perec, Liebing, később Break11 és Campos). Laza fél óra alatt szereztem is matricát a gyors csoportba. Sajnos sokan ott a lányok előtt álltak neki papírt tölteni ezért aztán nem haladt az ügy.
No mindegy. Első menet. Egész jó volt leszámítva azt a pár embert akinek aztán semmi keresnivalója nem vol a csoportban. Pl. a fehér régebbi kawa amelyiknek ilyen streetfighter szerű volt a hátulja és egy menetben kétszer előztem meg. Vagy a ZX-12R akit majdnem fellöktem az uszodában mert szó szerint 50-el ment!
No mindegy végül is egész jó eltelt ez a menet. A kövi menetben vettema perecet pár percig aztán nekiindultam de 2 kör után le is hívtak minket. Nagyszerű. Közben elkezdtek variálni, szétszedték a haladó csoportot mert túl sokan voltak meg egybe küldték őket a lassúakkal meg mindent elkövettek, hogy összezavarják az embert.
Break11-nek beszorult a kulcs a a motorba azzal szenvedett.
Végül oda is adta a matricáját így beszabadultam a haladó csoportba. Fasza kis menet volt ez is. Sajna elfogyott a benzinem így már nem tudtam felmenni percékkel a gyorsba. E van. Elég sokan estek de hát ezt lassan megszokhatjuk sajnos. A végen ingyen sült kolbász kenyérkével de én ezt kihagytam mert 60 ember állt a sorban.
ember vitte egy kört a kb 8-9 éves kissrácot a lenti parkolóban bukó nélkül .mivel ott két parkolószint van és ő ezt nem zudta,eléggé benézte.kissrác lábábólnem kicsii darab szakadt ki,meg lifegett a vádlija,probáltam nyugtatni beszélgetni -kérdezte van e nekem is sebem ,meghogy össze lehet e varrni a lábát-na ott kicsit zabos lettem a sofőrre..teljes rémületben volt.de ez hagyján.ha a kisgyereket ölbekapom és beszaladok vele a medical részlegre,még mindig hamarabb beérek mint ahogy a mentő kiért az istenbassza meg.a sofőr nem tudom ki volt de normálisan kommunikált bár mindkét füléből ömlött a vér-hu de bele tudtam volna rugni.
Meggyüttem. Nagy szar volt a rendezés de azért jól éreztem magam. Persze ha Break11 nem adja oda a matricáját az uccsó menetre lehet nem így állnék hozzá.
Amit vártam úgy lett:
-sorban állás mindenütt (ez van, más motormárkások csak álmodnak 4 ingyen Ringezésről)
-a fórumtársak jó fejek
-a magam szintjét hoztam. (nem tettem magasra... )
ddt- kérdeznék valamit, de nem jut eszembe semmi...
örülök, hogy a 6-os topikhoz tartozom.
Ezért én az utolsó 20 percre (ami kb 5-6 lett volna) nem is mentem fel, mert (haladó csoportban) csak az előzgetést tudtam gyakorolni, ami nem lett volna rossz, de nem tudtam saját tempómat motorozni. Persze azért volt 1-2 motoros aki megelőzött, pl 1x Liebig visszaelőzött
nekem azért teccett ez a nap!bár lehet azért mert most mentem pályán először,és nem is buktam,és még jópárszor előznöm is sikerült bár mondjuk az a pár bukta meg a végén az a baleset parkolónál...az nem kellett volna...
No mindegy. Első menet. Egész jó volt leszámítva azt a pár embert akinek aztán semmi keresnivalója nem vol a csoportban. Pl. a fehér régebbi kawa amelyiknek ilyen streetfighter szerű volt a hátulja és egy menetben kétszer előztem meg. Vagy a ZX-12R akit majdnem fellöktem az uszodában mert szó szerint 50-el ment!
No mindegy végül is egész jó eltelt ez a menet. A kövi menetben vettema perecet pár percig aztán nekiindultam de 2 kör után le is hívtak minket. Nagyszerű. Közben elkezdtek variálni, szétszedték a haladó csoportot mert túl sokan voltak meg egybe küldték őket a lassúakkal meg mindent elkövettek, hogy összezavarják az embert.
Break11-nek beszorult a kulcs a a motorba azzal szenvedett.
Végül oda is adta a matricáját így beszabadultam a haladó csoportba. Fasza kis menet volt ez is. Sajna elfogyott a benzinem így már nem tudtam felmenni percékkel a gyorsba. E van. Elég sokan estek de hát ezt lassan megszokhatjuk sajnos. A végen ingyen sült kolbász kenyérkével de én ezt kihagytam mert 60 ember állt a sorban.