Ja és aezt a nyomást nem baj ha meleg guminál állítom vagy várjak míg lehül?Na meg csak a pályán érdemes így állítani utcán ne állítsam át előrre?Na meg még egy uttcára milyen gumi nyomás a jó?
Amúgy sem vagyok nagy kanyar menő,meg nem ismerem a pályát,meg a múltkor a mátrában semm mertem tépni ha így vezetek szerintem nem lessz baj,szerintem van azért annyi tapadása hogy egy jót motorozzak nem?
Azt mondod sóder ágy nekem azt mondták hogy ezek sport túra gumik,most rendesen elvetted a kedvem az egésztől,na biztos nem tudnék repeszteni mivel nem ismerem a pályát,eddig a tapadásával még nem volt gondom,de mostmár nem tudom mi tévő legyek nem igazán van zsé másik gumira
persze, felmehetsz velük, de ha a sóderágyban kötsz ki, ne csodálkozz! ezek túragumik, úgyhogy a tempót sem kell erőltetned...
bár, ekkora tömegben úgy sem lehet repeszteni!
csak okosan! ja, és a nyomásból vegyél vissza rendesen... inkább laposabb legyen, akkor legalább még tapad!
Én szerintem megyek pénteken,már vettem a bőrruha alá egy aláöltözőt,de sajna még csak az az alja van meg mert felső nem volt az én méretemben.Meg ha jól értelmeztem a kawasaki oldalán akkor a regisztrációs lapot ki kell nyomtatni és előre kitölteni ugye?Na meg azt mondtad hogy fél egykor indúlnátok,én mennék akkor veletek,úgy nem tudom jó lenne ha a fegyverneki molkúton lennék,csak az a kérdés hányra?A gépemen Bridgestone battlax bt020r van hátul elől meg bridgestone bt56f gumi van fent,nem tudom ezekkel is fel lehet menni pályára?
Már nem emlékszem, ki említette, hogy ősszel érdekelné a paripám, de ha még aktuális, akkor szólok, hogy szeptembertől eladó lesz. Másfél hétig nem leszek most net előtt (szombattól), de ha bárkit érdekel, írjon...
bár, ekkora tömegben úgy sem lehet repeszteni!
csak okosan! ja, és a nyomásból vegyél vissza rendesen... inkább laposabb legyen, akkor legalább még tapad!
Perec csütörtökön megyünk motorozni vmerre? Zoli mit mondott? Tervezi még?
Holnap majd felnézek még délelött!
Hamarosan LIME PARTY !
Akkor ha enyém rendbe kerül mégis reális lehet a közös gurulás
A héten lecserélném a fékfolyadékot elől és hátul! Összesen hány dl vétele ajánlott?
+ahogy elnézem hűtővíz sincs sok benne!