feszítő rugós racsnija beakadt és nem ugrik kijebb.a lánc csörög nem a feszítő.ha már régóta igy van akkor megnyúlt a lánc.de igazán egyben ajánlatos cserélni.tudod mint amikor fürdesz.mindened mosod nem csak a faszod
Szevasztok!
Szia Pityu!
Igazad volt tényleg elég kavicsos az Eger Lillafüredi szakasz,de az új út elég fasza lett!Egyébként én is egyedül voltam pontosítok ketten a barátnőmmel de egy motorral!
sziasztok. Faterommal készítenénk motoremelőt! Csinált már házilag valaki ilyet? Esetleg 1-2 jó tanáccsal illetve rajzzal tudna segíteni? A netet folyamatosan bújom hasznos infók után
Ja és 2:30-at úgy lehet futni egy sportmocival, hogy nem döntesz 10 foknál nagyobbat.
Amikor a nedves pályán futottuk az időmérőt akkor jöttem erre rá. A féktávok teljesen szárazok voltak a kanyarok meg nedvesek-vizesek. Semmit nem döntöttem csak kiültem amennyire tudtam. Egyenesben nagy gáz, közepes féktáv aztán nagy kiülés semmi döntéssel. 2:39 és messze nem mentem a határon.
Komolyan mondom nem kell dönteni a 2:30-hoz.
azért kéne mert már úgy csörög mint a kurvaég! a feszítő biztos a szelep meg szerintem időszerű!
de mer mé:én 50 ezerné cseréltem azt ....
kb! 10 20 30 50 100
Szia Pityu!
Igazad volt tényleg elég kavicsos az Eger Lillafüredi szakasz,de az új út elég fasza lett!Egyébként én is egyedül voltam pontosítok ketten a barátnőmmel de egy motorral!
Amikor a nedves pályán futottuk az időmérőt akkor jöttem erre rá. A féktávok teljesen szárazok voltak a kanyarok meg nedvesek-vizesek. Semmit nem döntöttem csak kiültem amennyire tudtam. Egyenesben nagy gáz, közepes féktáv aztán nagy kiülés semmi döntéssel. 2:39 és messze nem mentem a határon.
Komolyan mondom nem kell dönteni a 2:30-hoz.
,
Ha eléred a 2:00-át elmagyarázom, hogyan faraghatsz még 5mp-et.