Igen. Főleg hogy múltkor úgy otthagytak. Kinézek oldalra, csávó majdnem lent ül a motor mellett. mondom anyád. Ez a kezdő? Akkor egy ideig az leszek sztem.
Hát... megindultam az M5ösön... ott túlmentem. aztán vissza. majd az M0. ott előbb lekanyarodtam. Majd hívtam haveromat hogy jöjjön elém mert eltévedtem és csak kukoricaföldeket látok. De valahogy így mentem.
Okay.... Ha így végződik a telszámod (7891) akko' azon is tudunk Tárgyalásokat folytatni Péntek délelőttig, hogy akko' most végül is Lengettek, avagy nem...
Gyöngyös veszélyS város (ld. Mi folyik itt Gyöngyösön) , úgyhogy tanákozhatunk fLőlM a 60i kagyló(tészta) a körforgóná', vagy a kivezetőn lévő D-Moll kútná' is..... pl. 1420h körű ! Vagy ha annyira gyönné még1x mondom ebbe a veszílyS városba, akko' + a itteni kagylós(régi!, nem= Tescós) kútná !
Na maj' +lássuk míg addig! Végrendelet : Tud vki níkM nyomatni regS lapot, me' ha víletlenű lesz pízM nyomtatóra, akko' is Yosi-barát féle Audiórencerre fogom szánni !?
Nekem tökéletes a Lurdy parkoló! Oda szoktam járni mozizni meg billiárdozni. parkolni a hátsó bejáratnál szoktam. Ott ahova ki van rakva, hogy motorral parkolni tilos!
Már csak az a kérdés, hogy hánykor találkozzunk. Én mindenféleképp 15re oda szeretnék menni Ringre, regisztrálni.
OK... elvileg jó, nMtom hun akarunk gurulni, me' tú' sok(k) értelme nincs pályára pályán(M3) menni... :) Érted....? :) Rolit még mos' érdeklőttM, de lehet ŐK autókáznak.......
Még jó , hogy emlékszem. (nem volt az olyan rossz kanyar...)
Te is furgonozol még?
Még a cég nem engedett el péntekre , de dolgozom rajta, hogy mehessek.
Igen, 60felé mennék.
Jössz te is?
mindegy...csak az számít h jólérezzem magam,és motorozzak egy faját...aztán majd jöhet a többi