Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eccerre használom,mer az a menő nem?
Nem forr fel=nem kopik el egyhamar.
Akkor jó.
Válasz elfogadva...
Lehet használni. Kérdés, hogy van-e értelme? Pályázós ismerőseim közül elég kevesen használják. Én sem tartozom ezek közé. Féktávon tök haszontalan oda néha még a motorfék is sok. Kanyarba beengedésénél esetleg lehet. Kanyarban ívmódosításra jó. De az utolsó kettőtől nem forr fel a féked.
Most komolyan, én tényleg nem használtam a hátsó féket...
Csak az elsőt.-de azt mint az állat.
Kellett volna a hátsót is?
Léci válaszolj.
Francnak piszkáltad a hátsó féket.
Itt az Öhlins hátsó tag 65 forint
http://www.kepesmotor.hu/teles...
hyhy!

valaki tud óccsóba 99es 6oshoz hátsó fékbetétet?jól jönne mer a ringen megette bazzz
csak majdnem Mer' ez sokkal szebb
sziasztok!segitsetek nekem!
2007-es zx6r hengerfej cserés volt és azóta késön engedi visza 2000-es fordulatról a fordulatot !2000ig szépen visszaejti ott megtartja és lassan leengedi 1200-ra.

mitöl lehet és hogyan lehet beállitani?
de ez az anyag elpusztíthatatlan!
http://www.haynesintl.com/pdf/...
sőőt ha lenne egy pc-m örökbe is kéne......
crazynél nem találták még ki azt az anyagot...
akkor saváló lehet mert ha titán akkor márkuka lenne..... van egy ötletem! szerzek pálcát ami nagyon durva ötvözet! az szerintem nem reped el!
arról én nem tehetek
Nem olvasgatok én olyan sűrűn
azért köszönom
áhh.uccsó pillanatban minden sikerül már megszoktam ezt az életformát.
de amíg nemtudsz szerezni...egyelőre kölcsön adhatom ha a verseny miatt kell! nehogyezen múljon!
nem tudom de simán tudtam most 7 végén muszályból hegeszteni co-val.nem habosodott nem köpködött nem zárványosodott.
nem akarok okoskodni ...de rákáne álni kideríteni milyen anyagból van aztán a kiegyenlítőket kivenni és lehegeszteni!
eddig kb 500x volt róla szó hogy elrepedt a leömlő
Én kis naív...
alul nem használok kraftot felüll használom csak a motort
eltört már 4x a nyomáskiegyenlítő összekötőcsőnél.nem szereti annyira ezt a pályázás dolgot