• Sármellék Gyorsulás!
2009.08.16-án vasárnap 09:00 órától kerül megrendezésre Magyarország egyik legjobb minőségű pályáján Sármelléken a Fly Balaton reptéren a VII. Fly Balaton Gyorsulási Verseny és Xtrem Day!
Amikor én vettem az enyémet akkor nem érdekelt, hogy mi volt rajta cserélve és mikor. Kapott új olajat gyertyár szűrőmosást szelephézagállítást karbiszinkront meg lánctisztítást. Kicsit költséges de igy legalább nem zsákbamacska
Hamarosan készítek egy ilyen körbejárós videot egy kis hanggal
Kiv vagyok hogy szerintetek megfelelően jár-e a gép (mondjuk szerintem jó , de biztos van itt aki hallja a külömbséget) vagy rá fér-e egy szinkron vagy hasonló. Elvileg szelephézag 30e-nél volt állítva elöző tulaj szerint, most 31e van benne.
Pityu.Nem bunkóságból,de sztem senki nem azért megy ki,hogy széttörje a másikat ...Elhiszem,hogy félted,de a baj bármikor megtörténhet...Kicsit felszabadultabban állj a dolgokhoz .
Most hívtak a Kawasakitól, hogy ki szeretnék állítani a motoromat a Lime partyn. Mondtam oké de nem baj, hogy full pályaidom van rajta? Lekonyult a szája. Azt mondta ha más nincs jó lesz az a szar is.
mi újság van errefelé?