mikor jöttük tőled én is majdnem telibekurtam egy nyulat!
bár az döglött volt de az út közepén és még nem volt lapos!
az előttem haladó autó kerekei közül bukkant ki!
Sziasztok. Rossz hirt közlök veletek, most érkeztem haza a balesetiről. Este 7 után nem sokkal TK-ra törtem a motorom az életemet a mindenemet. Enyhe baloskanyarból kiérkezve, nyúl kiugrik útra, ilyedtemben elrántottam a kormányt, útról le, bele egy 30cm mély pocsolyába, első kerék besüpped, én a motor elé kerűltem és kb 20m-ert tolt a motorom, majd beleakadva az út szélébe, visszapattant az útra. Televagyok zúzódásokkal illetve jobb bokám eltört. (bárcsak a nyakam tört volna el) kb 100-as tempó. A helyszinelő faszrágó pedig közölte velem, hogy itt bizony szerinte semmiféle nyúl nem volt hanem 160-as tempóval kiegyenesitettem a kanyart. És valszeg még egy büntetés is befigyel. Hát figyeljen be az anyukája puncijába rohadt okoskodó féreg.
Na jó, nem 3, mert a légszűrőházat 9 csavar fogja körben.
De ami még vicces, hogy ahhoz, hogy kivedd az aksit az előző műveletet kell végrehajtani, plusz kicsavarni még 2 csavart ami a vázba megy bele, míg ez gixxeren tényleg 2 csavar volt.
Ezen hozzászólásom természetesen csak az összeszerelésre vonatkozik.
Na ez a másik amiért imadom a "kawasakit" (a draga alkatreszeken túl). Le kell venned a két oldalso muanyagot, bal oldalt 2csavar+1patent, jobb oldalt 1csavar+2patent, majd 2 ulescsvar, ules le, majd ket oldalso nagy tankcsavar a vazban, majd a fenti tankcsavar es utana tudod felnyitni a tankot, ahol a masodlagos injektorsor elott 6csavar vedi a szirot(ami vertikalisan van!) Bocs az ekezetek hianyaert. (megjegyzes: gixxeren ez a muvelet 3csavar volt. De ettol megimadom a ninjat
Hali.Érdeklődnék,hogy 2005-ös zx-6r-nek,ha jól tudom a tank alatt van a légszűrője,le kell szednem a tankot is vagy csak elég a tankon lévő műanyag burkolatot,és azt meg szimplán le kell pattintani?!Ha nem jól tudom akkor javítsatok ki,előre is köszi.Csáó
Egy 600-as moci nem mostanában fog felérni az azonos évjáratú 750-el. Legyen az R6R, 636 vagy bármi. Mindig jókat kacagtam amikor a 3,1 millióba kerülő R6R-re 100m vertem a Hring célegyenesében a K4 750-el.
egyelőre csak álmodozom! de nem gixer a fő irány!
ha sose viszi el ezt senki akkor örökre ez marad! nem kell félre érteni nagyyon jó! mostköltöttem rá 800kilót
ne ő fertőzött meg hanem a net!
nem merem megmondani mert kitagadtok!
sok amit fizetek mert személyiklcsönből vettem! persze nem sürgős eladni! csak mentom mivel számoljak!
bár az döglött volt de az út közepén és még nem volt lapos!
az előttem haladó autó kerekei közül bukkant ki!