Szevasztok ZŐŐŐD VÉÉRÜEK
Huu de régen jártam itt látom van helyzet dögivel szkráccs megváltál a géptől és az őrült tudóséra pályázol .
attika87 na mi van már azzal a tartállyal ennyire elfelejtetted,hogy hová dugtad el. Na de mindegy már ne is keresd oksa.
A gyöngy szem végre eljutott szervizbe karbi szinkron, szelephézag, oil tartály+cső+oil bele aztán remélem 2-3 hónapig jó lesz ( ha nem találok ki valami extra hülyeséget ) . Jövő héten mehetek érte ha nem lesz komolyabb baja mint pl:pillangó szelep rudazat asszem ezt mondta a fószer. Kíváncsi leszek mennyibe fog fájni ez a kis szerelgetés. Úgyhogy most sem Polgárdi sem Kisújszállás csak a pihi lazán.
Értelek Szkráccs!
Úgy tudom,.hogy a bőrruhának nem tesz jót a víz legyen az meleg vagy hideg,de ha utána lekezeled valami ápolószerrel akkor úgy nem lehet gond!
Én jelen esetben Méhviaszos bőrbalzsammal ápolom!
Elkészült a Kawa. A Steelhorseos fiuk jó munkát végeztek, úgy megy a gép mint egy rakéta
Eléggé elvolt állítódva a szinkron és a szelephézag se volt az igazi.
Megérdemlik a 20db ezrest amit otthagytam
Engem pedig ezen a hétvégén láthattok Debrecen környékén! Megyek nagymamámhoz Biharkeresztesre. Szal kék Kawasaki Ninja megy mint az állat: na az én vagyok.
Félig én is debreceni vagyok. azaz itt lakok tanulok, dolgozok, csak a motorom meg szabolcsban van.
ha viszont valaki tudna nekem keríteni egy garázst ahol az én gépem is ellehetne akkor itt lenne a kis monster velem és leenné még a gatyát is rólam.
vaz két hobbim van a nők és a motor....ezek viszik a legjobban a pénzt.
Na igen sajna a pillangószelep tengely az betegsége a kawáknak.
Huu de régen jártam itt látom van helyzet dögivel szkráccs megváltál a géptől és az őrült tudóséra pályázol .
attika87 na mi van már azzal a tartállyal ennyire elfelejtetted,hogy hová dugtad el. Na de mindegy már ne is keresd oksa.
A gyöngy szem végre eljutott szervizbe karbi szinkron, szelephézag, oil tartály+cső+oil bele aztán remélem 2-3 hónapig jó lesz ( ha nem találok ki valami extra hülyeséget ) . Jövő héten mehetek érte ha nem lesz komolyabb baja mint pl:pillangó szelep rudazat asszem ezt mondta a fószer. Kíváncsi leszek mennyibe fog fájni ez a kis szerelgetés. Úgyhogy most sem Polgárdi sem Kisújszállás csak a pihi lazán.
van egy füstölős kerekem csak unom átfele rakosgatni a tárcsát.
Úgy tudom,.hogy a bőrruhának nem tesz jót a víz legyen az meleg vagy hideg,de ha utána lekezeled valami ápolószerrel akkor úgy nem lehet gond!
Én jelen esetben Méhviaszos bőrbalzsammal ápolom!
Elkészült a Kawa. A Steelhorseos fiuk jó munkát végeztek, úgy megy a gép mint egy rakéta
Eléggé elvolt állítódva a szinkron és a szelephézag se volt az igazi.
Megérdemlik a 20db ezrest amit otthagytam
Milyen bőrkímélő szerrel tisztítjátok a bőrruhátokat a por és bogarak által okozott szennyeződések eltávolításához?
Mára nem terveztél be egy jó motorozást környéken?
Akkor a 42es főútvonalon fogsz menni mely átszeli a városomat!
szombaton ki kell jönnötök asszonypajtás szülinapi partyjára!
kisautót rendbe rakd asszonkád vezet!
kifogás NINCS!
ha viszont valaki tudna nekem keríteni egy garázst ahol az én gépem is ellehetne akkor itt lenne a kis monster velem és leenné még a gatyát is rólam.
vaz két hobbim van a nők és a motor....ezek viszik a legjobban a pénzt.