igen csináltam tartot, de megoldottam okosba. volt otthon vagy fél nézetméter 2milis gumilap. abból vágtam ki két 5centis csíkot, és azzal húztam fel fekete felső áthidaló fém szar két csavarjához, ami a kapaszkodókat is tartja. így van mozgási lehetősége, de fix is egyben.
viszont azon gondolkoztam hogy a régi idomot fogta még két csavar hátul azok között egy fém lapot rakok fel és még arra is felhúzom az undertailt
Nincs nagyon időm motorozni sajna, meg az idő sem olyan most...Augusztusban hazaugrok, akkor lehúzom majd a kábelt a "butítóról" de amíg itt járok, felesleges lenne kísérteni....Amúgy érdekes, de - bár tudom nem a lóerő számít - azért 34LE-vel sem úgy megy a vas, mint azt sokan elképzelik... Mentem már dettó ilyen nyitott motorral, hháááát pár sör után nem biztos hogy észrevenném a különbséget...
Persze, hogy nem, mert fel sem szállnék mocira piásan...
a hétvégén aládobtam az undertailt, csak már sötétedett azért ilyen fosok a képek.
valakinek nincs pzracing-os fokozatszámkijelzője. ilyen
mennyire lehet bonyolult ezt a szart bekötni?
Nincs valakinek vmi tippje, hogy alexcbren, yoshi.hu-n és corsaron kívül ki árul még itthon yoshi dobokat? RS5-ös yoshihoz kellene nekem rendszámtábla tartó...(csatoltam képet) Esetleg valakinek ismerőse akinek ilyen dobja van, de pályázik így nincs rá szüksége?
sorry éppen hajat vágtam és szobámban hagytam a telót. Imént hivtalak vezetékesről. Azt kellene akkor megdumcsizni, hogyan kerűl hozzám eme szóban forgó gyönyörü zx6r. Azzal az 5lettel mi van, hogy elhozod megmutatni? Ha megvenném egyből, lenne aki haza vigyen?
azt megkellene neked valahogy kapcsolósra csinálni.......