Heló
Na már összeraktam 650E-et, már csak az átiratásra kell gyűjtenem és megyek a moccért. Esetleg küldenél akkor pár képet róla? Hagy tudjak mááá recskázni valamire.
Az nem gond mivel ha eleve világít az FI(exup hiány miatt) akkor egy valódi hibajelenségtől nem fog kétszer annyira világítani. Szóval ugyan úgy ott vagy.
Ha valakit idegesít hogy folyamatosan ég az FI lámpája az exupbowden hiánya végett (és nem akar esztergálni, barkácsolni, gányolni) íme egy alternatíva:
...azt elhiszem hogy egy deszántos ezzel is megoldja, de nem láttam még ilyet, ezért lövésem sem volt róla, hogy ez valami szöszölős hóbort, hogy a láncot valaki megcsinálja ilyenre, vagy ktm fanoknak külön gyártják.
szerintem minden ilyen hasznos tanács jól jön! van ahol a gáznál, van ahol a pillangószelepnél trükköznek. Azt kéne tudni, row gépe hogy van folytva...
Sziasztok!
Sorry h be pofátlankodok!
Z750-nél 2kis fém lap akasztja meg a gázt h ne lehessen teljesen rá engedni a tüzet!Igy lefojtva 34le-re!
Nem tudom hogy van a zx-eknél!
Csak gondoltam megosztom!
03-04 tulajok!
Még mindig megvan a 300 mm-es fékszettem a hullámtárcsákkal, távtartókkal és hosszú csavarokkal. Azonnal vihetô, azonnal szerelhetô...
Válságáron CSAK 30 ropiért! ne kelljen már tovább raktároznom
Az Suzukihoz való cucc (pl. B-King ). A tiédben komolyabb folytás van... szerintem egy szervizt kellene felkeresned, hogy egyáltalán kivehetô vagy sem.
Szasztok!
Olvastam anno valamilyen fokozatkijelzőről, aminek a csatlakoztatása után még a végseb tiltás is kitörlődik az elektronikából...Az én gépem gyárilag 34LE-re van butítva, vajon megoldódna ezzel a problámám? Javaslat? Köszi...
Valakinek nincs eladó kormánylengéscsillapítója 50 papír alatt? (05-05 636) Találtam egy Öhlinst 40ért zx10-re (04-05), de sztem más konzol kell hozzá ami meg drágaságos...
Őszintén szólva ezeknek a láncoknak tényleg csak design szerepe van!Ráadásul még jóval drágább is emiatt a színezés miatt!
Szerintem maradni fogok a hagyományos fekete vagy maximum arany színű mellett!
Azt hittem ezek a csicsaláncok csak perecnek tetszenek.
Nekem RK van 10000-et futott és nem túl egyenletes a nyúlása(pedig nem a legolcsóbbat vettem, meg 525-ös). Igazából össze vissza nyúlt. Iszonyúan gáz.
Na már összeraktam 650E-et, már csak az átiratásra kell gyűjtenem és megyek a moccért. Esetleg küldenél akkor pár képet róla? Hagy tudjak mááá recskázni valamire.