Köszi mindenkinek a segítséget! Magyar nyelvű használatija van valakinek esetleg gépen? A kawa honlapon csak '07-est találtam...Nagy a difi vajon a '05-öshöz képest?
De a 3. hsz az jobbra sikeredett , meg sajnos nem vagyok a szabályok híve , ilyen vagyok , öntörvényű , ezért közveszélyes , de senkinek nem akarok ártani :)
Te parkoltál ott? Nem tudtam, hogy lány esett vagy Ő szalad az elesetthez. Mi baja lett? Tényleg nem szerencsés a pályán parkolni. Jönnek 20-an egykupacba és meg van a baj.
Mégjó hogy álltam és nem beleálltam :) bár aahoz messze voltam szerencsére , ez van , amúgy a boxkijáratnál voltam a felfestésen belül , de ügyes volt a csávó mögöttem szerencsére .
Gratulálok a cenzúrádhoz barátom. Ide hála az égnek nem ér el a kezed. Szóval ide írom, hátha felfogod amit mondok bár valszeg azért törölted a kommentemet mert zavart, hogy igazam van. Máskor ne parkolj le a motoroddal a boxutca bejáratához mert ha a pályán lévő 70 embert piros zászlóval leküldik és valaki elbambul akkor keresztül megy rajta mint a pinty. Sajnálom a leányzót de nem véletlenül találták ki a pályabírókat meg a mentőket. Amúgy meg tök feleslegesen törölted mert aki ott volt tudja, hogy ott te álltál ott.
Hazaértem! Péntek óta!
Látom mindenki szerencsésen hazaért a ringről!
Inkább kétszer mint egyszer sem!
Gyorsításához erősebb lánc szükséges!
1999-es ről beszélünk gyári áttétel/fogszám alapján!
Nem 2004!
Nem pedig ez.
15/40 525/108 kell!