'98-'02 ig jó a 6-osra!
Liebingnek még egy 5 vagy 6-al drágább volt! Most akciósan 11ezer
De az eredeti feketét vágni kell vagy csinálsz az akkunak egy dobozt!
Gumik közül (120/180) melyiket ajánljátok sportos utcai és talán néha-néha pályázni is?!Ami kib.....ttul jól tapad,jól bírja a döntögetéseket és azért nem 1000km után cserés!
Jelenleg Metzeler Sportec M1 van fent,természetesen párban!
Hali skacok!
Nem idevágó,delehet tud valaki segíteni. Kiadó szobát keresek nem horribilis áron(mint ahol most lakom) Budapesten. Ha valaki tud jelezze!
Látom nem vagy képben és még Tőlem kérdezed , hogy félreolvasok , bár 2szer találkoztunk meg beszéltünk is telefonon.
Na de sebaj 30 felett vagyunk , én a saját unokatesóm nem ismertem meg a múltkor
Liebingnek még egy 5 vagy 6-al drágább volt! Most akciósan 11ezer
De az eredeti feketét vágni kell vagy csinálsz az akkunak egy dobozt!
Az árát majd vele egyeztetitek
Mindenkinek lesz ilyen a vasán?
Mivel átalakítottad a farocskáját a mocidnak megkérdezhetem honnan és mennyiért szerváltad az undertail-t (ülés alatti burkolatot)?
Pirelli Diablo Corsa 3
Apropó, ha valakinek kell van elfekvőben egy gyári plexim 05-06 636hoz, mondjuk 8 pénzért.
Gumik közül (120/180) melyiket ajánljátok sportos utcai és talán néha-néha pályázni is?!Ami kib.....ttul jól tapad,jól bírja a döntögetéseket és azért nem 1000km után cserés!
Jelenleg Metzeler Sportec M1 van fent,természetesen párban!
Nem idevágó,delehet tud valaki segíteni. Kiadó szobát keresek nem horribilis áron(mint ahol most lakom) Budapesten. Ha valaki tud jelezze!
köszii
Na de sebaj 30 felett vagyunk , én a saját unokatesóm nem ismertem meg a múltkor