Heló. Pénteken jöttök Kunmadarasra?
Ja egyébként tegnapelőtt láttalak titeket, jöttetek befele Kabára tesóddal. Mi épp szalonnát sütöttünk haverral, de mire kiszaladtam a kapuhoz már elmentetek.
Egy hasonló esetről olvashatsz a 9-es fórumon is./7182,7223,7224,7227 hsz./Bár azóta a Srác nem írta meg,hogy hogyan,mivel sikerült megoldania a problémát!Ha sikerült.
Sziasztok!
Megkérdezném hátha tudja valaki mi lehet tesóm zx-9-es első fékével,mert elég sokat kell húzni a fékkaron,hogy elérje a megfelelő fékhatást!Ez az elmozdulás akkora,hogy az ujjaimat a gázkarhoz tudnám szorítani vele!
A fékbetétek kiválóak,nem levegős a rendszer!Ez a jelenség egyik pillanatról a másikra történt meg,tehát nem volt mindig ilyen!Egyik kanyarba fékezés előtt rendben volt a következőnél már beljebb fogott a kar és azóta úgy is van!
Szerintetek?
Sziasztok!
Eladó egy pár 820Km-t futott Dunlop Sportmax Qualifier gumi.
Hátsó méret: 180/55 R17
Első méret: 120/70 R17
2008 okt-ban vásárolt R6R-en volt rajta!
Csak párban eladó! 40.000 Ft.
Tel:20/3361-461
Szolnok
Sziasztok!
Hátsó méret: 180/55
Első méret: 120/70
Ja egyébként tegnapelőtt láttalak titeket, jöttetek befele Kabára tesóddal. Mi épp szalonnát sütöttünk haverral, de mire kiszaladtam a kapuhoz már elmentetek.
Nem nagyon értek hozzá,de az én véleményem,hogy valami megadta magát a felső/fékkar/munkahengernél,vagy dugattyúnál.
Megkérdezném hátha tudja valaki mi lehet tesóm zx-9-es első fékével,mert elég sokat kell húzni a fékkaron,hogy elérje a megfelelő fékhatást!Ez az elmozdulás akkora,hogy az ujjaimat a gázkarhoz tudnám szorítani vele!
A fékbetétek kiválóak,nem levegős a rendszer!Ez a jelenség egyik pillanatról a másikra történt meg,tehát nem volt mindig ilyen!Egyik kanyarba fékezés előtt rendben volt a következőnél már beljebb fogott a kar és azóta úgy is van!
Szerintetek?
Hátsó méret: 180/55 R17
Első méret: 120/70 R17
Szolnok
Majd elolvasom.
köszi azért
Ki jön még?
Hátsó méret: 180/55
Első méret: 120/70
Nekem mindegy hogy ho talizunk! m3 kivezetőnél is talizhatunk onnan ugyis közel van!
Dehogyis nem.
Csak valahol kívül, mert a városba nem megyek be.
Meg perec is.
Csak körülötte óvatosak legyetek.
Új féke és váza van a gyereknek, úgyhogy alapból 2 alatt lesz az ideje.
Rolii?
Campos?
Torpedó?
Soha nem voltam még pályán és ideje lenne kiprobálni
Meg persze sok itteni arcal megismerkedni személyessen is