na itt vagyok csak gyurcsányt formáztam
azon agyalok hogy a munkahengeremre(05) hogyan megy a fékcső? mert az látom hogy két lik van rajta! egy cső ketté oszlik vagy két cső indúl? bár ez csak addig érdekes míg eljutok az x-bike-ba vagy valahová fémcsövet csináltatni
ja meg az hogy az én kormányomra nem igazán fér el! aztán mielőtt kivágnék belőle jólenne látni!
fasza a trácsa köszönöm szépen! sütöttünk is rajta a hétvégén! eddig csak hallottam milen faca a tárcsán sült hús!
Heló Deni. Mi megyünk pár haverral, csatlakozhatnátok hozzánk. Vagyis gondolom tesóddal jössz. Megbeszélem velük, hogy pontosan mikor is indulnánk és irom majd ide.
Persze persze én most azért mondom mert ez van de ha tschul összejön az sem lett volna rossz de mindig is egy Berikre vágytam és most összejött hál istennek.
Az oilról meg annyit,hogy én nem is tudtam hogy van ilyen oil csak az eladó srác ajánlotta hogy ez is olyan jó mint a Motul 7100, mert én minden áron azt hajtottam az ár hát sztem ebből a típusból ez a legolcsóbb mármint az igolból. De ha hülyeséget mondok akkor bocsi.
Öszintén megmondom biztos jobb minőségű pöppet de én azt se bántam volna ha tschul-t veszek vagy esetleg shoxot,a shoxal is az volt a gondom hogy nem kemény protektorok voltak benne 83EFt-ért,de a shoxról is beszélgettem egy két emberrel és azt mondták hogy nagyon jó,meg nekem is volt valamikor.
Szevasztok:
KawaDeni a rucit Vaterán vettem a srác 1x használta és 150.000 helyett 90.000 -ért adta a zacskójával együtt full gyári állapot olyan büdös bőr szaga volt van mint állat.
54-es de egy kicsit nagy a gatyó mert hát alacsony is vagyok meg pöttyet súlyhatár fölött aztán ez lett jó.. ez van.
Pityu nekem is ez tetszik benne,hogy fekete ja meg hogy Berik pöppet jobb minőségű mint a tschul.
Hali.Hát most pontosan nem tudom de olyan 3000 pénzt szokott kérni literjéért asszem.Külömben ha nála vásárolsz akkor mindenkinek szokott adni egy kis kedezményt
Ma meglett a rutinvizsgám!
azon agyalok hogy a munkahengeremre(05) hogyan megy a fékcső? mert az látom hogy két lik van rajta! egy cső ketté oszlik vagy két cső indúl? bár ez csak addig érdekes míg eljutok az x-bike-ba vagy valahová fémcsövet csináltatni
ja meg az hogy az én kormányomra nem igazán fér el! aztán mielőtt kivágnék belőle jólenne látni!
fasza a trácsa köszönöm szépen! sütöttünk is rajta a hétvégén! eddig csak hallottam milen faca a tárcsán sült hús!
köszi
Nekem mint kezdőnek kicsit kifejtenéd ha megkérnélek rá,hogy mit jelent pontosan a kuplunggal való felvétel egykerónál?
Köszönöm Szépen!
Ki megy hétvégén Szombaton a hajdúszoboszlói motoros napra?
05-ös 636-ra milyen rendszámtáblatartód van? Olyan érdekelne, amire az index is feltehető.
Üzemanyagpumpát keresek baráti áron!
Ha valakinek lenne elfekvőben,akkor sikítson !
Az oilról meg annyit,hogy én nem is tudtam hogy van ilyen oil csak az eladó srác ajánlotta hogy ez is olyan jó mint a Motul 7100, mert én minden áron azt hajtottam az ár hát sztem ebből a típusból ez a legolcsóbb mármint az igolból. De ha hülyeséget mondok akkor bocsi.
KawaDeni a rucit Vaterán vettem a srác 1x használta és 150.000 helyett 90.000 -ért adta a zacskójával együtt full gyári állapot olyan büdös bőr szaga volt van mint állat.
54-es de egy kicsit nagy a gatyó mert hát alacsony is vagyok meg pöttyet súlyhatár fölött aztán ez lett jó.. ez van.
Pityu nekem is ez tetszik benne,hogy fekete ja meg hogy Berik pöppet jobb minőségű mint a tschul.