Szerintem meg a sradok gyönyörű gépek,emlékszem mikor mentem vissza a régi időkben a kollégiumba akkoriban még ujjak voltak hogy fájta a szívem mikor láttam egyet olyat szerettem volna.
Lehet megtaláltad az embered! Bővebben mit lehet tudni a motorról(kinntröl behozott?, szervizkönyv?, sérülés,meg ilyesmik?)
Ha van msn-ed akkor: krisztian19861@freemail.hu
Az email cím is ugyanaz!
Lenne vmi akkor irtam volna, ezért irtam hülyeséget
Én nem árulom csak gondolkozok rajt, pontossabban ha vki elviszi 700.000-ba akkor eladó! van már a listámon 3db 2005-ös gép!
Most volt szelephézagon meg karbi szinkron, új gyertya! 26671km
Helló! Lehet megveszek egy zx-6r-t! A kérdésem az lenne hogy mik a típushibái ennek a motornak, és mielött elhoznám mikre érdemes odafigyelni!?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Azt se felejcsük el, hogy mennyi sradot látni az utakon manapság? Régen minden parkoló azal volt tele! De most nemis látni!
Fordított telok érdekessek, mert az összes zxr-en már az volt 90-es évektől! Utánna mikor zx-r lett a vátás utánna meg a sima telok mentek! és 2003-tól meg ismét a fordított!
Itt most mindenki a szidni fogja az anyámat, de...
A suzuki 2000-ben már komolyan rá volt állva a sportszériára, ezért a gsx-r-t 2000-ben már elég komoly futóművel szerelte.
Merevített hátsó villa, fordított teló...stb. Ezek az újítások osztályokkal jobb motorozhatóságot tesznek lehetővé. A Kawa csak 2003-tól vette fel ezeket a motorjaiba. Ennek ellenére a kawa alapból is jól motorozható, szerintem túrázni és néha pályázni a legjobb választás. Meg csak mond ki: KAWASAKI.
Ősszel fújatom le! Persze ha nem viszi el vki! USA modell!
yosimura rs3 dob + gyári hozzá!
Ha van msn-ed akkor: krisztian19861@freemail.hu
Az email cím is ugyanaz!
Én nem árulom csak gondolkozok rajt, pontossabban ha vki elviszi 700.000-ba akkor eladó! van már a listámon 3db 2005-ös gép!
Most volt szelephézagon meg karbi szinkron, új gyertya! 26671km
Már hogy lenne rajta olyan ami sűrűn tönkremegy?!
Olcsón!
Te mennyire tartod a tiédet?
Fogy belőle a benzin mindig
Mennyibe veszed? meg mutass egy képet róla
Válaszotokat előre is köszönöm!
Erről már itt volt szó, ez hogy szuperál?
Fordított telok érdekessek, mert az összes zxr-en már az volt 90-es évektől! Utánna mikor zx-r lett a vátás utánna meg a sima telok mentek! és 2003-tól meg ismét a fordított!
Viszont nem sokkal drágább.
A suzuki 2000-ben már komolyan rá volt állva a sportszériára, ezért a gsx-r-t 2000-ben már elég komoly futóművel szerelte.
Merevített hátsó villa, fordított teló...stb. Ezek az újítások osztályokkal jobb motorozhatóságot tesznek lehetővé. A Kawa csak 2003-tól vette fel ezeket a motorjaiba. Ennek ellenére a kawa alapból is jól motorozható, szerintem túrázni és néha pályázni a legjobb választás. Meg csak mond ki: KAWASAKI.
Kösz mégegyszer