Hát igen sajna ez az ár emelkedés már jelen van ott ahol én veszem az olajat én is motult használok csak 7100-t arra esküszöm ez az oil csak próba árban kicsit drágább 3800ft/liter de ha megéri és csak jót tesz a mocinak, mert én inkább oil-ra költök többet mint,hogy bazi drága alkatrészre az oil hibája miatt. Ez az én saját véleményem. Remélem nincs harag .
Pityu sztem maradj a Motulnál én legalább is nem sok jót hallottam a Castrol meg a Repsol oilok-ról valami olyasmit regéltek,hogy ragasztja a váltót.
Én most tesztelek egy oilt a neve Igol Racing 10w50 100% Syntetic hát eddig kb 4-5 száz km-ert tettem meg de szerintem eddig jól teljesít. De a te döntésed te tudod mit raksz bele.
Hát szívesen maradnák a motulnál csak itt ebben a boltban ahol venném még 2650ft más boltokban már 3000ft,és ez a boltos is azt mondta hogy jelentősen emelkedni fog a motul olajok ára és nekem példáúl nem ér az 5100-es 3500ft/L árat.Az egyik ismerősömnek is 636-os kawája van csak az övé 2006-os ő repsolt használ és azt mondja bevált gondja még nem volt vele,hát majd meg látom csak nagyon drága lessz a motul.
Húúúúúúú freon azta mindenit de köményen néz ki a paripa , .
Pityu sztem maradj a Motulnál én legalább is nem sok jót hallottam a Castrol meg a Repsol oilok-ról valami olyasmit regéltek,hogy ragasztja a váltót.
Én most tesztelek egy oilt a neve Igol Racing 10w50 100% Syntetic hát eddig kb 4-5 száz km-ert tettem meg de szerintem eddig jól teljesít. De a te döntésed te tudod mit raksz bele.
Én évekig Repsolt használtam.Jó volt csak olyan hang jött a kuplung felől mintha szárazkuplungos Ducati lett volna.
Mostanában Castrolt használok nekem semmi gondom sincs vele.
Találtam elég jó árban:http://automax.hu/castrol/#ken...
Hát én az az igazság olcsót akarok de jót,eddig motul 5100-at használtam,csak az ár miatt gondolkodtam el a repsolon.De lehet maradok a motulnál mert már több helyen is 3000ft literje a motul 5100-nak itt ahol én néztem még 2650ft.
az enyémbe most került repsol elôször, tehát sok tapasztalatom nincs... ellenben a motul 300v 5W-30-ról azt tudom, hogy elég vékony olaj, mégis megfelelôen ken, és egy angol supersport csapat ezzel az olajjal mérte a legnagyobb teljesítményt a versenymotorjukon... de horror árban van 5 v. 6 ropi egy liter
Hi Freon!
Király lett a géped!
Tudsz nekem segíteni Woodcraft deklimhez titánium koptatóra lenne szükségem.
3.-án kicsit elhajítottam a vasat és elkopott.
Sehol sem találok.
Köszi!
Had kérdezzem meg mi a véleményetek a repsol olajokról,mert én motult használok 5100-est aminek literje 2650ft de a szerelőnél van repsol olaj állítólag ugyan olyan jó de ő 2300ft-ért adja literjét szerintetek érdemes váltani?
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy jó tanácsot,hogyan lehet gyorsan és egyszerűen eltávolítani a textil kabátról (BERIK) a széttrancsírozott bogármaradványokat ?
Az egytérképs beállítás 60 körül van, a 4 térképes 120... A lánc 30, a hátsó lánckerék 20, az elsô 7 v 8 e Ft... Az exup a gyári dob bekötújén van, így az is ment a dobbal... ha be van állítva a pc akkor nem kell exup...
Hát szívesen maradnák a motulnál csak itt ebben a boltban ahol venném még 2650ft más boltokban már 3000ft,és ez a boltos is azt mondta hogy jelentősen emelkedni fog a motul olajok ára és nekem példáúl nem ér az 5100-es 3500ft/L árat.Az egyik ismerősömnek is 636-os kawája van csak az övé 2006-os ő repsolt használ és azt mondja bevált gondja még nem volt vele,hát majd meg látom csak nagyon drága lessz a motul.
Mostanában Castrolt használok nekem semmi gondom sincs vele.
Találtam elég jó árban:http://automax.hu/castrol/#ken...
http://www.woodcraft-cfm.com
próbál
j rá! ha nem megy segítek!
Király lett a géped!
Tudsz nekem segíteni Woodcraft deklimhez titánium koptatóra lenne szükségem.
3.-án kicsit elhajítottam a vasat és elkopott.
Sehol sem találok.
Köszi!
Tehát:Pladány-Báránd-Földes-Hajdúszovát-Hajd
úszoboszló-Kaba-Pladány
Ma is tettem meló után egy körutat a környéken nem bírtam holnapig!
Pladány-Báránd-Földes-Hajdúszovát-Hajd
Valaki tudna adni egy jó tanácsot,hogyan lehet gyorsan és egyszerűen eltávolítani a textil kabátról (BERIK) a széttrancsírozott bogármaradványokat ?
mondjuk sok nem látszik belôle...