kicsit beleugatok az olajháborúba!
ma tettük a mociba mujahedinnel a 300v-t!
eddig meggyőző minőség! kawazöld szín,az illata kis járatás után mint a gumicukor és a karamell keveréke!
szerintem kicsit csendesebb is lett tőle bár erről inkább később! most nem volt rajta a dob!
bár az ára kicsit kemény: a legolcsóbb helyen is 17arany az ára!
Hali.Bocsi hogy bele szólok de nagyon jó választás az Igol olaj. Nekem is ez van a gépbe és nagyon meg vagyok vele elégedve.Sőt ha a Bátszi versenymotorokban ez az olaj van akkor szerintem kiválló .
Na én mondtam nekem is jöttek a kifogások,amúgy az a tschul ruha is kúrva jó lehet de nem így,zsír az a berik én is csupa feketét akartam de amit sikerült venni azzal is piszok elégedett vagyok
Hát Pityukám teljes mértékben igazad volt. Odamentünk és kb össz visz volt vagy 8-10 db ruha és persze a sok-sok kifogás mert nekem azt mondták telcsin,hogy bazi sok választék van pfff de az koránt sem így volt. Felkaptam a vizet és vettem egy Beriket sztem jobban jártam .
Így néz ki ,
ma tettük a mociba mujahedinnel a 300v-t!
eddig meggyőző minőség! kawazöld szín,az illata kis járatás után mint a gumicukor és a karamell keveréke!
szerintem kicsit csendesebb is lett tőle bár erről inkább később! most nem volt rajta a dob!
bár az ára kicsit kemény: a legolcsóbb helyen is 17arany az ára!
26ropiba fájt első hátsó
michelin pilot az első a hátsó bridgeston,de az is pilot profilra van vágva.szerintetek jó vétel volt?
Rengeteg baleset és csúszásmentes közlekedést kívánok neked benne!
Így néz ki ,
Ide süss!