Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja,pesti.szólj nyugodtan na de megyek szunyálni...reggel korán indul a gurulás
hi all! látom olaj a téma: 3500 körül tudok, én is ezzel töltettem fel... .....
kicsit beleugatok az olajháborúba!
ma tettük a mociba mujahedinnel a 300v-t!
eddig meggyőző minőség! kawazöld szín,az illata kis járatás után mint a gumicukor és a karamell keveréke!
szerintem kicsit csendesebb is lett tőle bár erről inkább később! most nem volt rajta a dob!
bár az ára kicsit kemény: a legolcsóbb helyen is 17arany az ára!
oké köszi majd szólok de még hál isten van minta a gumimon.Pesti a srác?
és az igol olaj mennyibe kerül literje?
Hali.Bocsi hogy bele szólok de nagyon jó választás az Igol olaj. Nekem is ez van a gépbe és nagyon meg vagyok vele elégedve.Sőt ha a Bátszi versenymotorokban ez az olaj van akkor szerintem kiválló .
ha kell majd szólj,adok telszámot...a srác postán is feladja,teljesen korrekt,és ami nem utolsó szempont,ért is hozzá
Ecsém az kúrva jó vétel volt,remélem ha legközelebb gumit kell vennem én is belebotlok valami tuti bizniszbe
Na én mondtam nekem is jöttek a kifogások,amúgy az a tschul ruha is kúrva jó lehet de nem így,zsír az a berik én is csupa feketét akartam de amit sikerült venni azzal is piszok elégedett vagyok
halii
26ropiba fájt első hátsó
michelin pilot az első a hátsó bridgeston,de az is pilot profilra van vágva.szerintetek jó vétel volt?
Zsír a ruha Go!Hol és mennyiért szerváltad?
Rengeteg baleset és csúszásmentes közlekedést kívánok neked benne!
Sziasztok!
Ja és ami elmaradt jobbulást kívánok.
Freon bazi szép lett a vas ... azt a picsa nagyon kömény kicsit irigy lettem , ,
Hát Pityukám teljes mértékben igazad volt. Odamentünk és kb össz visz volt vagy 8-10 db ruha és persze a sok-sok kifogás mert nekem azt mondták telcsin,hogy bazi sok választék van pfff de az koránt sem így volt. Felkaptam a vizet és vettem egy Beriket sztem jobban jártam .
Így néz ki ,
A gép nagyon patent lett, de mindenek előtt jobbulást!
kész a cangám skacok. skubizzátok meg, ha van két percetek!

Ide süss!
Mennyibe szerezted?
Tényleg a ruha projektel mi lett,mondtad hogy nézted a Tschul bőrruhát
mai vétel
Akkor megnyugodtam. ,
szerintem hívd fel bódist
bódis helyett MICRON-t tudok adni Bódis árban.vadi új
ugyan már miért lenne harag,lehet hogy ha nem vészes az áremelés akkor én is maradok a motulnál mert már bevált nekem.
Hy!05' 636-hoz kellene bódis kipuf. rendszer? Tud vki esetleg vmit/vkit?Előre thx.