már másodjára fordult elő velem hogy koppra az utolsó cseppig kifogy a benzin a gépből. gondoltam már ha csinálom a karbit lekapom a benzincsapot. agyfaszt kaptam amikor megláttam hogy leesett a cső a csapról, csak a tartalék csöve volt rajta. kb egy jó óra volt míg sikerült kipiszkálni a csövet.
A karbikat kitakarítottam, mostmár jöhet a 24ezres nagy szervíz.
Ma gurultam kb 300 km-et laza Balcsi kör
És az milyen amikor jelzés nélkül kanyarodik 911-es Porsche és még a köcsögnek áll feljebb. Akkor M7 kijáró a 7-esre fekete A8 full cigányok elöttünk kifordul aszt hittem megáll biztos rá mentünk volna bukóval vertem volna agyon a gecit és még sok-sok hasonló.
Sajna nem lehetett menni rendes tempót bazi sok volt a jard. Minden bokornál állt vagy 4-5 sokat fotóztak is basszák meg.
sziasztok!
van pár felesleges motyóm 05-06-os 636-oshoz, de a legtöbb helyet egy zsír új magasított, fekete versenyplexi foglalja.
az ár megegyezés tárgyát képezi...
De jót gurúltunk haverral ma. Kaba-Debrecen-Derecske-B.újfalu-Báránd-P.ladány(ott találkoztunk is)-Kaba. Kellett zúzni a mocinak, hogy tudjak tempózni az XX-el.
Viszont egy dolog kiidegelt Milyen büdös, cifra, parszt szokás már az, hogy az autók előbb kezdik meg a másik jármű előzését, mint ahogy azt jelzik irányjelzéssel. 60%-a a hülyéknek előbb kitolja az autót majdcsak teljesen és csak az után jelez.
Vissza helyezve a gép a forgalomba.
650 km gurulás a hétvégén....
(a hortobágy 33-as utján lehet ám döngetni, szuper az út...)
Árpi bácsi dobja "bejáródott" ÜVÖLT, ROPOG, rendesen.....
Én is voltam Bárándon ma, meg két kört kóvályogtam a faluban. 17:00 magasságában vagy talán később, nem figyeltem pontosan mikor indúltam. Húúú a Kaba-Nádudvar-P.ladány útvonal kicsit drasztikusan rosz minőségű nem? Én egyszer tettem meg, de soha többet másodszor.
Lehet még kormánycsapágy is!
Mikori az első gumid? Mert lehet attól, hogy a gumid kopott, bár ezt nem bizti fogod látni a szemeddel.
A karbikat kitakarítottam, mostmár jöhet a 24ezres nagy szervíz.
Biztos beleakadtam volna 1-be....
Ma gurultam kb 300 km-et laza Balcsi kör
És az milyen amikor jelzés nélkül kanyarodik 911-es Porsche és még a köcsögnek áll feljebb. Akkor M7 kijáró a 7-esre fekete A8 full cigányok elöttünk kifordul aszt hittem megáll biztos rá mentünk volna bukóval vertem volna agyon a gecit és még sok-sok hasonló.
Sajna nem lehetett menni rendes tempót bazi sok volt a jard. Minden bokornál állt vagy 4-5 sokat fotóztak is basszák meg.
van pár felesleges motyóm 05-06-os 636-oshoz, de a legtöbb helyet egy zsír új magasított, fekete versenyplexi foglalja.
az ár megegyezés tárgyát képezi...
Viszont egy dolog kiidegelt Milyen büdös, cifra, parszt szokás már az, hogy az autók előbb kezdik meg a másik jármű előzését, mint ahogy azt jelzik irányjelzéssel. 60%-a a hülyéknek előbb kitolja az autót majdcsak teljesen és csak az után jelez.
milen dob az?
650 km gurulás a hétvégén....
(a hortobágy 33-as utján lehet ám döngetni, szuper az út...)
Árpi bácsi dobja "bejáródott" ÜVÖLT, ROPOG, rendesen.....
Voltam ma Kabán!Csaptam egy kis kiruccanást én is!Kisebb karikát!
P.ladány-Báránd-Kaba-Nádudvar-P.ladány!