Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
van, de csak a teteje... nincs hozzá mechanika... (rögzítôsín) bár, szerintem egy lemezbbôl és az ülés aljából simán lehetne gyártani egyet...
Kamoto! A legmegbízhatóbbak! Kedvesek, gyorsak, értik a munkájukat! XVIII. Nemes u. - Póth Irén sarok
tudtok pesten jó kawa szervízt?
csak alacsony sebességnél érezni de nagyon fura!
az első gumim kb 80%
Kerékcsapágy! zxr 250 ugyan ezt csinálta és az volt a baja!
Lehet még kormánycsapágy is!
Sziasztok!

Mikori az első gumid? Mert lehet attól, hogy a gumid kopott, bár ezt nem bizti fogod látni a szemeddel.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem..2005-ös 636. fékezésnél kicsit ráz az eleje...miért? válszokat köszönöm!
Szia! Hátsó üléspúpod nincs véletlen?
már másodjára fordult elő velem hogy koppra az utolsó cseppig kifogy a benzin a gépből. gondoltam már ha csinálom a karbit lekapom a benzincsapot. agyfaszt kaptam amikor megláttam hogy leesett a cső a csapról, csak a tartalék csöve volt rajta. kb egy jó óra volt míg sikerült kipiszkálni a csövet.
A karbikat kitakarítottam, mostmár jöhet a 24ezres nagy szervíz.
A Sün invázió miatt nem mentem ma.
Biztos beleakadtam volna 1-be....
Jó estét zööd vérüek.

Ma gurultam kb 300 km-et laza Balcsi kör
És az milyen amikor jelzés nélkül kanyarodik 911-es Porsche és még a köcsögnek áll feljebb. Akkor M7 kijáró a 7-esre fekete A8 full cigányok elöttünk kifordul aszt hittem megáll biztos rá mentünk volna bukóval vertem volna agyon a gecit és még sok-sok hasonló.
Sajna nem lehetett menni rendes tempót bazi sok volt a jard. Minden bokornál állt vagy 4-5 sokat fotóztak is basszák meg.
sziasztok!
van pár felesleges motyóm 05-06-os 636-oshoz, de a legtöbb helyet egy zsír új magasított, fekete versenyplexi foglalja.
az ár megegyezés tárgyát képezi...
De jót gurúltunk haverral ma. Kaba-Debrecen-Derecske-B.újfalu-Báránd-P.ladány(ott találkoztunk is)-Kaba. Kellett zúzni a mocinak, hogy tudjak tempózni az XX-el.
Viszont egy dolog kiidegelt Milyen büdös, cifra, parszt szokás már az, hogy az autók előbb kezdik meg a másik jármű előzését, mint ahogy azt jelzik irányjelzéssel. 60%-a a hülyéknek előbb kitolja az autót majdcsak teljesen és csak az után jelez.
Na hogyan szól a kipufogód nagyon nagy sebességnél is hallatszik még vagy csak gyorsításkor?
Hát a mátrába én is tervezem
Drasztikusan rossz? SZAR !Ha tehetem inkább másfele megyek!A Mátrába tervezem hamarosan!
Mint Mujahediné.....

milen dob az?
Vissza helyezve a gép a forgalomba.
650 km gurulás a hétvégén....
(a hortobágy 33-as utján lehet ám döngetni, szuper az út...)
Árpi bácsi dobja "bejáródott" ÜVÖLT, ROPOG, rendesen.....
Én is voltam Bárándon ma, meg két kört kóvályogtam a faluban. 17:00 magasságában vagy talán később, nem figyeltem pontosan mikor indúltam. Húúú a Kaba-Nádudvar-P.ladány útvonal kicsit drasztikusan rosz minőségű nem? Én egyszer tettem meg, de soha többet másodszor.
Szkráccs!
Voltam ma Kabán!Csaptam egy kis kiruccanást én is!Kisebb karikát!
P.ladány-Báránd-Kaba-Nádudvar-P.ladány!
Hali,sziasztok!
megkaptam..köszii...nekem is 296os kellene óccsóba,me kicsit ráz az eleje