Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennek iszonyat jó hangja lett. Mostmár mehet, bal kézzel a gázkart jobbal a dákót és.........
Itt az 1. normális videó:

http://sportmotor.hu/motoros_v...
Helyre kis paripa, és a kipuf is zorall. Gratula, vigyázzatok egymásra. Majd rendszám tartó konzolban, meg kipuffban kereslek privátban, mert nekem is kell alakítanom a lovamon
Töltöttem fel képeket.
Elkészült az újabb videó! Már csak összevágom és fel is töltöm. Ez már élvezhető, csak itt meg a kamerázási technikát kell még faragni.
Kawatti hát megmondom a frankót elég ütős lett a hangja , és várom a többi vidit is .
Majd rakj fel képet ha kész lesz .
Lehet tudni, hogy hol vetted és mennyiért?
Fasza nagyon
várjuk a következő jobb minőségű videót
Köszi majd megpróbálom
át kell rajta húzni
kézzel felhajtod a keretet bowden beakaszt majd keret visszatol.kibírja ne rinyálj.én már kb 70 szer felhajtottam
nem fog sikerülni.kb 300x szor lett próbálva 26 fényezővel-nem hülyékkel,de nem sikerül ugyanolyat.receptet pedig nem kapsza színhez sehol mert nincs!az aláfújó szinben van a lényeg!
Várom várom a vidit , , , ,
Gyerekek!

Felszerelték a two-brothers dobomat. Szóban leírhatatlan. Remélem a holnap készülő videók vissza fogják adni, és el fogja bírni a kamera, mert ez valami elképesztő. Ilyet még sosem hallottam, a mennydörgés egy kis csippanás ehhez képest.
Köszi a választ!

Vettem egy Olasz konzolt azt akarom feldobni rá. 15 és 30 fokban lehet megdönteni. Nem tom elég lesz vajon

Ha nem akkor fabrikálok rajta 1 kicsit
én sem tudom hogy mi legyen vele. egy 9est szeretnék mint a tiéd.
ott van nálam dynojet fúvóka készlet, légszűrőt azt kapott, gp-s kipufot kapna még. elvileg most hétvégén jönnek megnézni, lehet elviszik. ha nem akkor félfúvókázóm, karbiszinkron, szelephézag.
Azt írtad a múltkor,hogy kap valami kis tuningot,és akkor megtartod.De most is hirdeted.Miért?Mit akarsz helyette?
az lesz, csak félek tőle. nem tudom megzabolázni azt az erőt amit lead kerékre. múltkor 250km/hnál kielőztem egy ferkát, és amikor odahúztam neki elfüstölt a kerék. kilométer gumicsíkot hagyott maga után úgy kapart.
a ninját meg már kezdem szokni hogy kis kezesbárány.
Akkor cseréld el vele!
az a baj hogy nekem a zx6-ban ugy kevés. izzókészlet, eü, szerszám, kerékbilincs, és tele is van.
anyám robijába két db 1 kilós kenyér meg még vagy 2 liter tej simán belemegy
Helló!Lényegesen kevesebb mint előtte,de azért még elegendő!Nekem a riasztó agya vesz el elég sok helyet,de még így is elfér az izzókészlet és az eü. csomag is!A szerszámos viszont így már kimaradt,de hát egy Kawasakihoz az úgysem kell!
9363 ---- ezzel a faridom alatti idom nemtom most hogy hívják mennyi hely maradt a lomoknak a hátsó ülés alatt?
ez a vázon található színkód? vagy szalonban kaptad?