Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

°F vagy °C nem mind1
De mondjuk ha megyek vele nekem még nem sikerült 90 fölé vinnem csak álló helyzetbe. De hát én nem pályán használom
nekem ma a pályán még 116 nál sem kapcsolt be
Szia bocy
Mennyibe volt a végén az első forinttól az utolsóig?
Én múltkor direkt járattam egyhelyben, hogy mikor kapcsol be 102 °C.
Van valami kapcsoló eszkábálva a kormányra aminek a drótja a venti hőszenzorához megy és arra voltam kíváncsi, hogy mit csinál, de semmit. Majd következőnek szétkapom mert engem zavar az amit az előző gazdája ráaplikált
2005-06 os 636 ra Micron rendszer eladó.vadonat új ,dobozában
200.000.-huf
Elvileg jah... Nem tudjátok, hogy a Nagykőrösin szoktak lenni rendőrök? Ugyanis kénytelen vagyok motorral menni rutinra, mert különben nem érek be időre, és így az út 15 perc a 2 óra helyett.
...pont most jön az a hétvége, amikor csak akkor szabad gurulni, amikor minden papír stb rendben van.
Igazából még nem kapcsolt be soha! De anyira még nem is ment fel a vizem! Tegnap járt akörül de nem hallottam, hogy kapcsolt volna! Nézni meg nem néztem!
Köszi Szépen
Az komoly. Az kb 101-103 celsius fok. Nem is gondoltam volna, hogy olyan soká kapcsol be.
LieBiNG pontosítok pontosan 219F-nél indul el a ventilátorom.

Van valami baj a tieddel ?
hétvégén menni kellene gurulni, csak nem merek. jövőhetén csinálom a rutint, már ki kellene bírni ezt a két hetet és lehetne neki adni keresztül kasul. (nem mint ha eddig nem ez ment volna).
vagy inkább ukrajna, ott nemszámít. Valaki hétvégén UK?
Szasztok
LieBiNG kb 217-225 között igazából nem szoktam nézni de holnap megnézem pontosan okszi .
Sziasztok,

Lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni.
Reg. adós műszakihoz kell sárvédő hátra, vagy elég egy rendszámtábla tartó akármi?
Szeva Go
Hány F-en kapcsol be neked a ventid?
Szevasz Zoli
Eltudnád nekem postázni a gyertyákat?
Talán akkor még péntekre ideér!
Köszi előre is
Sziasztok. Na elhoztam szerelőtől a mocit, megvoltak az utolsó simitások rajta. Friss telóolaj és új telószimeringeket kapott. Végre az a kis alsófordulati rángatása is kilett küszöbölve. Az volt a probléma, hogy az egyik gyertyapipán volt egy kicsike lyuk és a henger falára lőtte a szikrát 6-7E-es fordulatig. ÁÁÁ mostmár úgy húz mint egy gőzmozdony.
Hu baker már azt hittem,hogy hülyeséget csináltam.
Köszi szépen az infót.

Zuzók melózni további szép napot mindenkinek ja és széles utat meg el ne felejtsetek tankolni.
Jobb mint a Motul!
Szevasztok kérdésem lenne ,mert asszem hülyeséget csináltam Motul 7100 10w40 helyett Igol Racing 10w50-et vettem Sztetek? Az eladó azt mondta hogy ez is ugyan olyan jó mint a motul.

Másik sztori M7 200km-val döngetek benzin elfogy épp hogy elgurultam a benzinkútig a bejáratnál már egy kicsit lábbal kellet lökni a vasat de beértem . elfelejtettem tankolni bassza meg ,
Harmadikban gondolom eddig is kiforgott csontra bármikor,úgyhogy ettől a 3.-ban elérhető sebességed nem nőhetett.Legfeljebb rövidebb idő alatt teljesíti most valamivel.Én legalábbis ezt így gondolom!
hát ez az!
Már bocs,de az áttételed attól nem lett hosszabb,hogy kicserélted a levegőszűrőt!Szerintem.
a hétvégén kicseréltem a levegőszűrőt, és mondom kiviszem már a 4esre. 3ban 200 felett tudtam vele menni. ilyen még nemvolt. és még a karbihoz hozzá sem nyúltam, és a pufohoz sem.
megvolt az első gurulás a saját géppel naon tanár...csak ki kell pucolni a karbikat meg tolni egy karbiszinkront...és megállíthatatlan
Nem tudja valaki hogy kormánytelóhoz hol lehet konzolt venni és hogy drága e?Csak úgy kérdezem.
Na meg azt kérdezném még hogy olajos kormánytelón kívül van gázos is?Érdemes olajosat venni?