Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is mentem eddig kb 3-4 száz km-et volt olyan,hogy tankoltam elmentem 50-60-km et és hazafele megint tankolás mondjuk nem csoda 1-től 4-ig tiltásban majdnem mindenhól kivéve elkerülőn, mert ott 5. ben tiltásig .
annyir=annyit
Én már annyir gurúltam, hogy az valami csuda. Ezen a héten már háromszor tankoltam és ez még lehet nem volt az utolsó. Imádom imádom imádom nagyon ezt a mocit. Már nem is érzem hiányát a kicsinek, dúl a love köztem és a hatos között. Rosszúl esik leszálni róla.
bocy-g meséld már el mit néznek és kb mennyire tüzetesen légyszi .
Sziasztok Zöldek!

Kapott ma a gép egy új aksit és egy teli tankot is. Holnap az olajat is lecserélem és akkor idénre remélem kész. A hűtőfolyadék engem is érdekelne, mit tegyek bele.

Minden jót nektek, holnap jó idő lesz guruljatok amenyit csak tudtok
Srácok, az lenne a kérdés, hogy motorhoz mindegy milyen hűtőfolyadékot vásárolok csak kifejezetten alumínium motorhoz legyen, ugye?
Mail-ben pontosítunk.
ja,melóztam . Válaszoltam a mail-re.
Vasárnap kéne gurulni...
Munkálkodtál éppen? Küldtem e-mail-t, megkpatad?
nah...műszaki kipipálva.hétfőn vámhivatal és okmányiroda...aztán ami a csövön kifér
Cseréljünk motort, nekem nem dörzsöl a bovden sehova és a kis vasfülecskébe is bennevan. Nagyjából ennyit tudok segiteni.
A franc a képek lemaradtak na mégegyszer

Lenne egy kérdésem
Nekem nem úgy van elvezetve a kuplung bowden teljesen ahogy gyárilag,van egy bújtató gyűrű és oda nincs berakva,nézegettem hogy hogy kéne de ahogy elnézem úgy nagyon feszülne a bowdwn,pedig gyárilag úgy lenne.felrakok két ábrát azon pirossal karikáztam a dolgokat.

A másikon ahol az idomon karikáztam be két helyet,ott dörzsölt bele a bowden egy kicsit a festésbe,nincs valami tartós fólia vagy ilyesmi amit az idom oldalába be lehetne ragasztani hogy inkább azt dörzsölje vagy valami más megoldás?
Lenne egy kérdésem
Nekem nem úgy van elvezetve a kuplung bowden teljesen ahogy gyárilag,van egy bújtató gyűrű és oda nincs berakva,nézegettem hogy hogy kéne de ahogy elnézem úgy nagyon feszülne a bowdwn,pedig gyárilag úgy lenne.felrakok két ábrát azon pirossal karikáztam a dolgokat.

A másikon ahol az idomon karikáztam be két helyet,ott dörzsölt bele a bowden egy kicsit a festésbe,nincs valami tartós fólia vagy ilyesmi amit az idom oldalába be lehetne ragasztani hogy inkább azt dörzsölje vagy valami más megoldás?
Idén még nem volt pálya.
Egy darabig nem is lesz.
Le kell használnom ezt a rissz-rossz szir-szar gumit, mert elképesztően szar. Meg a rohadt repsol olajat is kifolyatom a picsába mert ragasztja a váltómat. Magas fordulaton nem megy be kettőbe, benntmarad sebességek között és keresni kell az üreset.
Ezenkívül perecünknek is összevarázsolom a gépét.
Szerinted mikorra lesz azonosítós váza a leghamarabb?
Na megvan a tettes! Igaz balázs, márha ez az igazi neved. Állítólag neki is van egy 636-osa, ami eladó, de nincs róla kép. MIért kell egy zsír mociról felrakni képet, ami nem a tied? Ejnye. Talán mert nem is olyan zsír! Vagy talán mert csak szórakozol és nincs is Ninjád. Ha lenne eladó motorod, akkor nem olyan számot adsz meg, amihez "előfizető nem kapcsolható" gépi hang jelentkezik be és nem a te 5 éves agyad.
Annyi kép van mindenfelé, pont az enyém kellett neki! Balázs ajánlom figyelmedbe: www.bikepics.com. Ja, azon ott van a bikepics felirat és azon látszik, hogy nem is a te motorod az, ami a képen van.
Nem tudom benneteket mennyire idegesítene ha a saját ninjátokat látnátok fent hirdetve, de engem nagyon.
Szia Joe.
A motorod futóművét te állitottad be pályára,vagy segitett valaki?
Szükségem lenne egy kis segitségre.Köszi.
Te rohadÉk!
mi a francot kÉpzelsz magadrÓl, hogy felrakod a motoromat a hasznaltautora? sÜrg?sen szedd le!
ha mÁr felraktad, akkor a te szÁmodat Írtad volna oda, szivesen elbeszelgettem volna veled te gerinctelen fasz!
Áprilisi trÉfÁnak elÉg szar!
Szép estét.
Nekiestem a lánctakaritásnak, 2órámba és másfél flakon lánctisztitóba került. Igy lett kb 80%-os tisztaságú. A lánc deknije televolt tiszaparti fövennyel, de tömve. Szépen bevolt gyógyúlva a láncsprayvel. Ja és a lánc nem is azon a műanyag vezetőn futott hanem szintén odakövesedett föveny+spray volt közvetlenűl alatta.
Holnap dobok föl egy képet a végeredményről.
3500 egy hónapra kb sok egy garázsért?
kösziii
ha a srác mondta aki vizsgáztatja vagy ő intézi, akkor valószinű nem véletlenül mondta! de megteheted hogy nem veszel vagy nem kapsz, max mindet kétszer fizetsz ki
nekem is kpm-en vizsgázott. ugyanugy mint a tiéd. amikor kérdezték hogy index mondtam hogy nincs, mert nem eredeti volt .
kpm-hez kell vinnem mert első forgalombahelyezés Magyarországon,és akihez visszük sráchoz Gödöllőre,ő mondta h tegyük fel nem baj ha nem is működik,csak h a fényképen látszódjon h van rajta.én is úgy tudom h nem kell...de ha azt mondja...mi legyen szerintetek?
szedd le a hátsókat inkább
nem kell index vizsgához.
nekem is igy vizsgázott!