Múlthét pénteken óraszerinti 250-nél úgy orditott, hogy a szélzaj elszégyelte magát. Igaz nekem a nagyfajta bubis plekóm van és jól eltudok bújni mögötte.
semmiből?áá.fel kell venni 2 km/h-nál.aza művészet.onnan kigyorsítani.1.-ben pici gázba leheletnyit belenyúlni kuplunggal.nagyot lehet esni előre szólok de ha már elhagyta d a30 at nincs baj
Jaja!Kerültem párat Kabán itt-ott kicsit pörgetve!Köszönöm a srácoknak,hogy tetszett a hangja a gépnek!Hétvégén valószínűleg megint csapok egy karikát felétek!
Lehet én kérdek hülyeséget, a kerekezésnek mi köze van a kuplung tönkretételéhez Hisz 1.-be felhúzod aztán rendesen váltod tovább mintha két keréken mennél nem? Vagyis én igy próbálgatom csak még az elváltás dolog nagyon tabu.
Kapásból megismertelek. Gondolkodtam is egyébként, hogy valahova húzódjunk le, hátha megfordúlsz. Csak mondom hátha van valami konkrét dolgod vagy mész valakihez. Zúzós tempóba verettük egyébként, még csodálkoztam is haveron hogy igy küldi. Én meg nem akartam lemaradni és húztam utána keményen. Egyébként pár havertól hallottam, "húú valamelyik nap járkált kabán egy srác zx6r-el egy Akrapovic dob volt rajta. De ne tudd meg hogy szólt" mondják ezt igy nekem. Egyből beugrott, hogy te rád gondolnak. Szóval megvan dicsérve a mocid hangja.
Gyertyát most cserélem, csak még nem küldte el a zoli!
Kuplungom is jó meg nincs nyűstőlve páján se, meg nem is kerekezek vele!
Nem Te mondtad hogy 50.000nél cseréltél gyertyát?
Most hivott a szerelő holnap mehetek a vasért! Szelepházagjaim rendbe is voltak, karbi szinkron megvan rajt! légszűrő kipucolva, vez lánc ellenőrízve és azis full jó!
Mondta, hogy a km óra állásom is oké nem lett visszatekerve! (26600)
Most lett először szétszedve a motor!
http://sportmotor.hu/motoros_k...