Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9363 sajna nem tudom,hogy honnan vannak a villák eddig mikor váltottam az is simán ment de most mintha könnyebben lágyabban váltana. Sztem sokkal job lett mint volt.

Most látom új KAWA fertőzésben szenvedő van köztünk drgreen személyében üdv köztük nagyon szép a paripa vigyázz rá és magadra .

A kipuff témához csak annyit fűznék,hogy nekem IXIL dobom van és azért rá tudom a rémületet rendesen hozni a 4kereküekre .
ZX 12-nél tudok egy példát,amelyiken MUZZY rendszer volt.Egy idő után torpant kis fordulatról.Kiégett belőle a gyapot.Újratömték,megszűnt!
olyan mint a baszás :van amelyikről nem kell beszélni van a melyikről pedig kár
Idézet az RSV fórumból:
"Üdv! Fasza a hangja!De neked nem torpan alsó tartományban?Az enyém valahogy nem csipázza a raptorokat! Már bánom,hogy elkótyavetyéltem az akrákat!Szerintem nem lettek normálisan kiszámolva a motoromhoz!Miest tehetem lecserélem őket!Ja hogy ne mennyek messzire az előző motorom is ugyanígy torpant a raptorokkal! Bezzeg az akrákkal nem csinált semmi ilyesmit!"

A Raptor tudtommal Magyar cég.
az én Mastek dobomat 4 évig használtam és most szinte újként adtam el.hibátlanul működött.Yoshit csak azért vettem mert 4 éve gyúrtam rá és most találtam megfelelőt
Szerintem meg ez nagy marhaság de mindenki maga tudja mit vesz én már rájöttem hogy nem igazán a gyártó számít,itthon is tudnak kúrva jó dobokat csinálni,Én azért nem adnék olyan sok pénzt hogy yoshimurám vagy akrapovicom legyen,de mondom mindenki maga dönti el hogy tud e rá többet szánni,de szerintem egy martin dobbal is páratlan lenne a hangja a gépnek.
Ohhh az dúrva. Nálunk még süt a nap. Remélem a havazás annyiban is marad ......mármint leesik a dunántúlon és ide már nem jut.
Szerintem gyűjts össze egy Yoshira. Verhetetlen hangot kölcsönöz a motornak.
oooh, hogy verni telibe az anyát ez a hülye idő! minden fehér kint és még szakad a hó! Else hiszem! sirok minjdárt!
Ilyen jó és szép mocira egy neves dob kell, tehát yoshi vagy akra!
alex meg ugyis vagy yoshit vagy two b.. vmit hozna neked az USA-ból egész korrekt áron! Érdeklődj ott! (kipufogó topik, cbralex)
Köszi a linkeket megnézegetem őket. Csak összehasonlítás képpen a külföldi márkás dobok (Yoshi, Leo, Akra, Remus) mennyibe kerülnek és mi a különbség, már ha van egyáltalán?

Hát ha boltban veszed akármelyiket is a márkásak közűl akkor egy rozsdamenteset se úszol meg 120000Ft alatt a szénszálas meg ugye akkor még drágább.Akkora külömbségek nem hiszem hogy vannak,hangra biztos hogy mindnél van külömbség
mastek kevlárom 45 volt
Köszi a linkeket megnézegetem őket. Csak összehasonlítás képpen a külföldi márkás dobok (Yoshi, Leo, Akra, Remus) mennyibe kerülnek és mi a különbség, már ha van egyáltalán?
Példáúl a finster doboknak a hangja hasonlít a yoshimuráéhoz,a martin doboké meg hasonlít az akrapovicéra
Köszi,hát általában egy alap dob 45000Ft nekem volt finster,martin ezt a masteket a mocival vettem,de gondolom hogy ilyen szénszálasat már talán 65000ft ből megcsinál de szerintem kérdezz rá telefonon.

http://mastek.hu/

http://www.raptordob.
hu/

http://www.martindob.hu/
Módosítanám az elöbbi hozzászólásomat, nem baj ha Yoshimura

Gyönyörű hangja van!

Holnaptol kicsit többet melózok hogy hamarabb legyen muzsika a gépen.
az összes videómon mastek dob hangja hallható.azóta már Yoshi muzsikál
Haveeeer, nagyon szép hangja van! Gratula a mocihoz is. Mennyibe kerül egy ilyen dob?
halgasd meg ezt ez példáúl mastek dob

http://sportmotor.hu/motoros_v...
Ha akármelyik magyar gyártótol is veszel dobot,pl martin vagy akármelyik másiktól,nem jársz rosszul azok is vannak olyan jók mint akár melyik mkülföldi dob.Sőt nagyon tudnak hangra a magyarok is
Adatlap képek updatelve!
akkor csináltass egrussal vagy mastek-kal
Na midjárt megtudjátok ki is vagyok!
Mégis mennyi a nem drágáé? Nincsenek nagy igényeim, nem fontos, hogy kevlár legyen, meg rögtön yoshimura. Kb. tól-ig hogy legyen vmi fogalmam?
Ne felejtsd el kitölteni az adatlapod kedves drgreen! Csak hogy tudjuk ki vagy meg hogy lássuk a járgányt