Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még egy kép
Nekem például ilyen kesztyűm van lehet olcsó és shox,nem egy berik vagy akármilyen márka de nagyon jól szolgál és kényelmes is.Ja és amúgy nem mindíg a drága a jó.

Shox knights:
Minek rakod bele, ha nem hiányzik?
Működik minden nem?

Egyébként a 30A az nagyon erős. Nekem az indítórelére megy.
A fedél leírása alapján, mert úgy jelöli. Mi baj történhet ha esetleg belerakom?
Hiányzik?
Honnan tudod, hogy oda 30-as kell?
Jó estét skacok hülye kérdéseim közül az egyik: Mit jelent? biztositék ház ban van egy olyan,hogy SPARE van 1 10 és 30A bizti mire szolgál nak főleg a 30-as mert nekem nincs benne és addig nem merem belerakni míg meg nem mondja nekem valaki,hogy ez mi .

Kösszike a válaszokat.
Mit tud?
Mekkora?
Hol van?
Én kb. hat kesztyűt próbáltam fel ami tetszett, mire megtaláltam a mostanit. Voltak sokkal drágábbak is, de szerintem ez egy baromi jó vétel volt.
Ugyanúgy jártam az előző kesztyűmmel. Borzalmas volt ahogy a k*rva varratok beszaladtak a körmöm alá
Ezért vagyunk kiváncsiak,hogy a Berik is ilyen!
Kesztyűt ajándékba nagyon veszélyes dolog.
Azt bizony fel kell próbálni.
Ha megrendeli aztán a srácnak pont a korme alá esik az ujjak varrása, vagy szűk, esetleg ökölbe szorítja a kezét és vágja a protaktor.....
Szerintem nem szabad ilyesmit ajándékozni.
Inkább vegyen neki egy aranyfoncsoros plexit a sisakhoz.
Hát csak azért mert nekem pl. Alpinestars kesztyűm van és az Alpin adatlista számomra az M-es hozta ki és mégis az L-est (ami így is éppen jó lett) ajánlották,mert ismervén az Alpin-t passzos cuccokat gyárt!
Jobban mondva a barátnője szeretne rendelni neki ajándékba meglepiként és nem tudja milyet M-es vagy L-es?
Minek?
Szevasztok!
Srácok,kinek van BERIK kesztyűje,mert testvérem szeretne vásárolni magának és jó lenne néhány vélemény,tapasztalat!Végeredményben a méretezés miatt,mert nem tudja melyik lenne a legmegfelelőbb számára?!Ezekből érdemes egy számmal nagyobbat rendelni?
Sziasztok,

Megvalnek Micron dobomtol, 2005-06-os ZX-636R-hez valo, becsavarozhato hangtompito furulyaval, muszakira vagy Asztriaba , furulya nelkul pedig a hetkoznapok jo kedveert ...

Palyara nekem nem szukseges ennyire univerzalis...
Ara 60E Huf.

ilyen mint a kepen:
kép?
Na srácok, megvettem a Parilla-ban a Suomy spec-1r bellagio sisakom és szintén Suomy extreme fehér csizmám. A fekete Suomy kesztyűmet leszámítva már minden nyári cuccom fehér.
Van egy S es bőrkabátom eladó!
De már párszor kiraktam.
44 es van jelenleg annál kisebb most nincs...
A karbipucolás nagy ördöngősség? Ki kellene majd takaritani a karbikat. Vigyem szerintetek inkább szerelőhöz vagy megtudom én is csinálni? Ti csináltatok már ilyet?
Bőrruhát keresek apró termetű hölgy részére.
Zöld-fekete-fehér előnyben.
crazyJoe jelezze ha van....
2004 es 636 hoz keresek pályiaidomot.csak hibátlan és hiánytalan érdekel.akinek van kérném jelezze.kösz
Vagy valamire rájött az ember.
Mindegy, mondtam nekik max. mennyi, ha hívnak akkor mehet a bolt.
szia

ma voltam kecskeméten a Papp Lacinál! ott van egy zx10 meg két 600 as is ha érdekel. 2004 vagy 2005ösök voltak