Nekem például ilyen kesztyűm van lehet olcsó és shox,nem egy berik vagy akármilyen márka de nagyon jól szolgál és kényelmes is.Ja és amúgy nem mindíg a drága a jó.
Jó estét skacok hülye kérdéseim közül az egyik: Mit jelent? biztositék ház ban van egy olyan,hogy SPARE van 1 10 és 30A bizti mire szolgál nak főleg a 30-as mert nekem nincs benne és addig nem merem belerakni míg meg nem mondja nekem valaki,hogy ez mi .
Kesztyűt ajándékba nagyon veszélyes dolog.
Azt bizony fel kell próbálni.
Ha megrendeli aztán a srácnak pont a korme alá esik az ujjak varrása, vagy szűk, esetleg ökölbe szorítja a kezét és vágja a protaktor.....
Szerintem nem szabad ilyesmit ajándékozni.
Inkább vegyen neki egy aranyfoncsoros plexit a sisakhoz.
Hát csak azért mert nekem pl. Alpinestars kesztyűm van és az Alpin adatlista számomra az M-es hozta ki és mégis az L-est (ami így is éppen jó lett) ajánlották,mert ismervén az Alpin-t passzos cuccokat gyárt!
Szevasztok!
Srácok,kinek van BERIK kesztyűje,mert testvérem szeretne vásárolni magának és jó lenne néhány vélemény,tapasztalat!Végeredményben a méretezés miatt,mert nem tudja melyik lenne a legmegfelelőbb számára?!Ezekből érdemes egy számmal nagyobbat rendelni?
Na srácok, megvettem a Parilla-ban a Suomy spec-1r bellagio sisakom és szintén Suomy extreme fehér csizmám. A fekete Suomy kesztyűmet leszámítva már minden nyári cuccom fehér.
A karbipucolás nagy ördöngősség? Ki kellene majd takaritani a karbikat. Vigyem szerintetek inkább szerelőhöz vagy megtudom én is csinálni? Ti csináltatok már ilyet?
Shox knights:
Működik minden nem?
Egyébként a 30A az nagyon erős. Nekem az indítórelére megy.
Honnan tudod, hogy oda 30-as kell?
Kösszike a válaszokat.
Mekkora?
Hol van?
Azt bizony fel kell próbálni.
Ha megrendeli aztán a srácnak pont a korme alá esik az ujjak varrása, vagy szűk, esetleg ökölbe szorítja a kezét és vágja a protaktor.....
Szerintem nem szabad ilyesmit ajándékozni.
Inkább vegyen neki egy aranyfoncsoros plexit a sisakhoz.
Srácok,kinek van BERIK kesztyűje,mert testvérem szeretne vásárolni magának és jó lenne néhány vélemény,tapasztalat!Végeredményben a méretezés miatt,mert nem tudja melyik lenne a legmegfelelőbb számára?!Ezekből érdemes egy számmal nagyobbat rendelni?
Megvalnek Micron dobomtol, 2005-06-os ZX-636R-hez valo, becsavarozhato hangtompito furulyaval, muszakira vagy Asztriaba , furulya nelkul pedig a hetkoznapok jo kedveert ...
Palyara nekem nem szukseges ennyire univerzalis...
Ara 60E Huf.
ilyen mint a kepen:
De már párszor kiraktam.
Zöld-fekete-fehér előnyben.
crazyJoe jelezze ha van....
Mindegy, mondtam nekik max. mennyi, ha hívnak akkor mehet a bolt.
ma voltam kecskeméten a Papp Lacinál! ott van egy zx10 meg két 600 as is ha érdekel. 2004 vagy 2005ösök voltak