Igen ez tökéletes. Köszönöm.
Egyébként hajszáleltéréssel de van különbség. Mondjuk már amugy is tárgytalan lett a karbonbetét, a fogamra kell költekezzek Sikeresen kitört az egyik első fogam ma és nem épp 5-10E lesz a javittatása Kéthete a szemüvegkeretem tört el, akkor arra kellett költenem. Én már megutáltam 2009-et Lenne egy pár dolog amit megszeretnék venni a mocira, erre ilyen marhaságokra kell költenem. Forr az agyvizem
Értem, az nagyon jó igazából kiváncsi voltam a véleményedre-véleményetekre. Lehet ,hogy akié volt esett és direkt alakított ilyen módon a tartókon elképzelhető? Haverom ma nézte és Ő erre tippelt azt is mondta ,hogy inkább ne bántsam de mondom azért megkérdezlek titeke is mi a vélemény.
Csumi. képzeljétek mennyire hülye vagyok most vettem észre a moci fejidom merevittőjén,hogy eléggé jobbra dől. Sztetek vissza kalapáljam vagy haggyam a picsbe.
Itt olyan dolgokról beszélek Pl: Van egy olajfolt a felnin, nem jön le felnitisztítóval, nekiesel durva szivaccsal vagy valami oldószerrel és kifakul egy foltban... Lehet egy csomó dolog ami bántja a szemed, azt hiszed de jó megoldást tudsz, aztán túlhajlik, letörik, kifakul, nem lesz szimetrikus, beletörik, feleslegesen szereled szét ezért utána nem tömít......stb. Gondold ár egy párszor mielőtt akármibe belenyúlsz...
ja nem kell ne haragudj csak akkor kb olyan mint az enyém, szóval feles megvennem! Neki lehet állni sok vizzel, nagyon befog mattulni paráztam is, na mondom ennek lőtek, aztán a polir cucc és full tiszta lett és jól átlátható!
En nem mernek nekiallni papirokkal, de nyilvan meg lehet csinalni. Eszerint nem kell, nem baj. Nyilvan olyan ember venne meg, akinek egyaltalan nincs plexi a motorjan es kell neki.
El tudnád mesélni hogy lehet "ujjá" varázsolni a plexit?