Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyit dob egy k&n a mocin? lehet engem is érdekelne a dolog. csak hogy most eladó nem nagyon akarok rá költeni, főleg hogy a másik kawa eléggé viszi elfele a lóvét.
mik a hibái? nem stimmel? vagy mi?
köszi azért campos, ausztriába akaram megvenni 80euró de most nagyon felment az euro nem éri meg így!
üdv!
Az enyémben K/N van, de én a motorral vettem tavaly.
Szevasztok
Ki használ k&n sportbetétet? Hol és mennyiért vette?
előre is köszi
Első lépésbe próbáld meg hátra húzni a bovden gégéket,meg célirányosan álítani a bovden feszítőket
Nem kell hozzá nagy szakinaklenni,kormány markolatvégéböl ki az imbusz csavar a többi adja magát.Van a szivató konzolnál is összefogato csavar igy indulj el . Egy jótanács, ha bonyolódik a dolog akkor fényképezd le a telefonoddal lépésröl lépésre
az az igazság hogy nem vagyok szerelő,hol kéne szétszedni egy kicsit bővebben le tudnád írni?
Természetesen szét kell szedni (amit szét kell)
Van idő most bőven
és hogy tudom oda befújni?
Szia én lánc sprével szoktam ápolni a bovdeneim.
De jó a 40WD-is
Egy kis segítség kéne,van egy olyan problémám hogy a hideg indító karom nem mozdul,berohadt volna vagy csak ahideg miatt?
sejtettem hogy igy lesz...meg gondoltam is.az idom maga kb 70000 ft-a sok az az utiköltség,ezért nem voksolnék mellette.
Sziasztok!
Nekem van ilyen idomzatom K7 750 re.Bizony jól áll neki a távolság.
Elég pocsék a minőség.Véleményem szerint max 100000ft-ot ér.
A képeken nem mutatják az idomok belső részeit,csak a külső csicsa micsa fényezést.Összeszerelésnél meg fogod a fejed,köpködsz,hogy mi ez a szar.Én relatíve olcsón jutottam hozzá és meg van a rendeltetése.
De ne várjatok "nagy"csodát mert semmi extra.
Egy jó minőségű pályaidom(polidom,sebimoto) frankó fényezéssel, matricázva közelít a 150hez tehát árban közel azonos.
Izlés,és felhasználási terület kérdése,hogy kinek mi felel meg.
A lényeg hogy nehogy azt gondolja bárki,hogy gyári minőségű idomot kap ennyiért.Attól nagyon messze van.
engemet he!
akit érdekelne ilyen,350 Usd -ért az tegye fel a kezét!
Jól néznek ki tisztári mint a gyáriak,én az enyémhez hasonlót néztem amin csak azok a matricák vannak ami a gyárin.
anyaga ABS MINT A GYÁRINAK.JO BIZTOS NEM OLYAN MERT AKKOR NEM ENNYIBE KERÜLNE de 350 Usd nem pénz érte.
csemegézzetek.ezt mind meg tudjuk venni és még kb 100 félét.csak össze köne állni mert akkor tudunk cigánykodni..
De gondolom az anyaga hasonló nem
van a tiédhez is .és zx 10 hez is.zöld ,kék ,full piros, full zöld, red bullos, fekete fehér WEST-es/gyönyörű/,no meg ezüst sárga,sőt még hello kitty-s is álljunk össze én lebartelozom és megrendeljük.szerintem még az árból is tudok faragni ha veszünk 4-5 szettet
van detto ugyanez ződben.
nem gyáriak de beszéltem olyannal aki ilyet vett.és nagyon jó.jobb mint ezek a müanyag pályaidomok 60-70 ezerért amiket szenvedés felrakni meg összevissza reped a rezonanciától mert üvegszál és nem műanyag.de mire azt frankón lefényezteted ugyanennyiben van
ződbe nem vót?
Ezek gyári idomok?Én az ebay-n néztem sima kékben kompleten mint ez és az ára olcsó csak ha mire bejön és duplája lessz az kicsit húzós.