mennyit dob egy k&n a mocin? lehet engem is érdekelne a dolog. csak hogy most eladó nem nagyon akarok rá költeni, főleg hogy a másik kawa eléggé viszi elfele a lóvét.
Nem kell hozzá nagy szakinaklenni,kormány markolatvégéböl ki az imbusz csavar a többi adja magát.Van a szivató konzolnál is összefogato csavar igy indulj el . Egy jótanács, ha bonyolódik a dolog akkor fényképezd le a telefonoddal lépésröl lépésre
Sziasztok!
Nekem van ilyen idomzatom K7 750 re.Bizony jól áll neki a távolság.
Elég pocsék a minőség.Véleményem szerint max 100000ft-ot ér.
A képeken nem mutatják az idomok belső részeit,csak a külső csicsa micsa fényezést.Összeszerelésnél meg fogod a fejed,köpködsz,hogy mi ez a szar.Én relatíve olcsón jutottam hozzá és meg van a rendeltetése.
De ne várjatok "nagy"csodát mert semmi extra.
Egy jó minőségű pályaidom(polidom,sebimoto) frankó fényezéssel, matricázva közelít a 150hez tehát árban közel azonos.
Izlés,és felhasználási terület kérdése,hogy kinek mi felel meg.
A lényeg hogy nehogy azt gondolja bárki,hogy gyári minőségű idomot kap ennyiért.Attól nagyon messze van.
van a tiédhez is .és zx 10 hez is.zöld ,kék ,full piros, full zöld, red bullos, fekete fehér WEST-es/gyönyörű/,no meg ezüst sárga,sőt még hello kitty-s is álljunk össze én lebartelozom és megrendeljük.szerintem még az árból is tudok faragni ha veszünk 4-5 szettet
nem gyáriak de beszéltem olyannal aki ilyet vett.és nagyon jó.jobb mint ezek a müanyag pályaidomok 60-70 ezerért amiket szenvedés felrakni meg összevissza reped a rezonanciától mert üvegszál és nem műanyag.de mire azt frankón lefényezteted ugyanennyiben van
Az enyémben K/N van, de én a motorral vettem tavaly.
Ki használ k&n sportbetétet? Hol és mennyiért vette?
előre is köszi
Van idő most bőven
De jó a 40WD-is
Nekem van ilyen idomzatom K7 750 re.Bizony jól áll neki a távolság.
Elég pocsék a minőség.Véleményem szerint max 100000ft-ot ér.
A képeken nem mutatják az idomok belső részeit,csak a külső csicsa micsa fényezést.Összeszerelésnél meg fogod a fejed,köpködsz,hogy mi ez a szar.Én relatíve olcsón jutottam hozzá és meg van a rendeltetése.
De ne várjatok "nagy"csodát mert semmi extra.
Egy jó minőségű pályaidom(polidom,sebimoto) frankó fényezéssel, matricázva közelít a 150hez tehát árban közel azonos.
Izlés,és felhasználási terület kérdése,hogy kinek mi felel meg.
A lényeg hogy nehogy azt gondolja bárki,hogy gyári minőségű idomot kap ennyiért.Attól nagyon messze van.