Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez már beteges. Ennyire nem lehet sürgős.
Mennyi is a PB-d a ringen?
Add el!
Pályaidom nem kell!
Holnap megyek érte!
a baj az hogy szar helyre születtem, pálya messze van, a hegyek meg közel, így marad a szerpentinezés, míg le nem csúszok egyszer.
sokszor volt már terve hogy felmegyünk, csak amikor odakerült a dolog semmi nem lett belőle.
Miiiiiii van?
Javaslom,hogy próbáld ki az EU ringet a kis 6-ossal kezdésnek
Annyiért odaadnám. Gyári állapotban persze. Már ha eladnám.
Nem kevés!
Jó mert nem tudja elforgati a slicket és nem kell sajnálni kanyarból kifele. Kúrva jó érzés, ahogy a teljesítmény emel vissza!
1650000 a plafon.
Meg egy baráti kézfogás!
hát má most ott tartok de még nem láccik semmi
Örülök, hogy összejött!
Akartam valami hasonlót tanácsolni. Egyszerűbb ha azt átépíted és veszel egy másikat utcára mint, hogy veszel egy drága pályagépet.
Rászórsz a mostanira 3-400 000-et és ugyan ott vagy.
Az tök mindegy mert széria 600-al lehet 2 percen belül menni csak ahhoz tudni is kell motorozni. De amíg nem mész azzal a mocival 2:05-öt addig ne mond, hogy kevés mert addig biza Te vagy a kevés.
Ja én 2:07-et mentem egyszer de 2:00-ig még marhára semmi közöm a pályamotorozáshoz.
ddt.már az enyém is kapja az okosságokat.nem vettem másikat.sok píz feleslegesen.no meg jó dolog építgetni
ne dobj ,má megvettem tőle.uton van hazafele
köszönöm
Akkor minek jelentesz ki ilyeneket?
nemtudom...nemvagyok otthon ilyen dolgokban. de mennyire vannak szétpiszkálva azok a zx6rek?
Te meg miről hablatyolsz? Jelzem, hogy 600-al szokták nyerni a ZX-Kupát.
pályát még nem próbáltam, inkább szerpentinezgetni szoktam járni. oda még a zx6r is sok néha. viszont jó lenne már egyszer felnézni a h.ringre, csak oda meg kevés a zx6r.
Mennyit adnál érte? Feltételezve, hogy olyan állapotban van mint amikor a legutóbb láttad +3000km. Csak kíváncsiságból.
Hát a pályaidommal már nem lesz olyan szép de amúgy meg nem sajnálom. Imádok pályázni és oda is való ez a szörny. Imádom amikor mindenkit eltaposok vele a célegyenesben. Haverokhoz viszem amíg nincs komoly szerelni való. Ezeket simán csinálják és baráti áron. Ők is pályáznak. Ha majd szelephézagot kell állítani akkor jön a szakszervízes.
Joe!

Még mindig nem válaszolt az amcsi. Dobok neki még egy mailt....
nem sajnálod? gyönyörű gépet pályára.... csak nagyon vigyázz rá..
kihez viszed szerelőhöz, vagy szalon?
nekem Boros Máté szervizeli a gépet, ő a dragbajnok( Papp laci) szerelője. Nagyon jó haverom, és kicsit ért a dologhoz.
Látom Orosz haverom rendesen berúgta itten az ajtót.na maj minnyá picsán rúgom
De kár, hogy ilyen későn tudtam csak csatlakozni, érdekes dolgok mentek itt. Kíváncsi lettem volna, hogy élőben ki mit alkot.
Nem piszkálgatom egy dob van rajta. Most kap egy kisebb áttételt, hogy az 5-ik leforogjon a ringen. -1,+2 vagy -2,+2. Amúgy is túl erős nekem. Persze ha lenne sok lé felugrana rá egy akra rendszer de nincs.