Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

99-es oldalidom.
ja még anno csuszás volt vele aztán más lett az idom rajta javítás helyett! Nekem kawa csak zöldbe kell fekete csikkal! vagy visszafujatom ilyen gyárira meg úgye a matrica mert az az egész vagy egy kicst olyan gp-s fényezés lesz belőle nemtom még!
én is 10est szeretnék, vagy egy 9est.
legendásak a 98-99 es zx9ek. szabolcsban mivel nincs mivel játszanunk a négyesen szoktunk gyorsulgatni. a zx9r a suzuki k2-k3 ezredeseket veri. azt belbujtatni egy bálnaszemes ruhába mi király lenne.
mi a baj a tiéddel? látom fejidom oldalidom nem párosul... fújd le feketére...zöld angeleyes és irány az este..
ha nyárig nem megy el akkor elkezdem átalakítani...04 segédváz, faridom, gukókeret, kis süritésnövelés, fuvókák csere, stb, futómű..
egykét matricát dobjál rá aztán hamarabb elviszik
Nekem is lekéne fújatnom! majd ősszel vagy tavasszal meg eladom aztán vagy veszek egy 10-est vagy 08-as 6r-est
komoly érdeklődő nem sok volt. cserélni akartam volna, de egy értelmes csere sem volt. pl fiat uno+aprilia af1
most a haveromnak van egy narancs z1000 olasz, meg még ad rá valamit lehet az lesz...
ahogy néztem van ettől drágább, van olcsóbb. sajnos nem megy a kawa annyira a piacon mint egy suzuki, vagy honda...de nem csüggedek, ameddig marad addig marad, jó helyen van fűtött garázsban..
Attika, hogyhogy nem adtad még el a vasat? már régóta hirdeted nem?
ukárnba nincs ilyen gond. ha a rendőr kiáll mi ugyanúgy megyünk tovább. esélye sincs a szamarával.
Lassan a pályanapokon már nem engedik be a motorosokat olyan sokan lesznek ha mindenkit megbüntenek
IGEEEN!
Látom azért a szent célért harcolsz,hogy legyen 1 Kawasaki zx 10-ed...
Jól van!
Művelt gyerek vagy! Tudod miről szól a dolog!
Ja igen, van!

Gázolaj+műtrágya, kell még egy kis időzített eszköz ami lángot csinál, kell még egy amerikai nagykövetség......

Na befejezem mielőtt lebombázza a házunkat a CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY /CIA/
Bombád is van?
Új név!

zdobrotka
Nem keveset költöttek a ciberére. Csak az a kérdés hogy a 20,000km-ből mennyit ment pályán?!
párszor járogattam ki olaszba kereskedőhöz, ez a gép azóta ottvan, teljesen pályára alakítva.cbr
de ilyen euro/huf mellett kurva drága
viszont ha érdekel valakit egy olasz pályáról visszaalakított zx6rr akkor tudok adni egy telefonszámot (futómű, elektronika, stb pályára belőve)
Áááááááááááá ,hogy nézki egy 10-es idomnélkül,még a műszer fal is le lett gyalázva róla,egy vagyon igazi pofát csinálni neki
szerintem nézd meg...
soxerencsét
Akkor gyerünk!
Pont annyira olcsó amennyire nincs idom rajta.
Neked!
Köszönöm a segítséget!
ezt nekem?
Minek? Itt van a banda. Majd ha lesz 3 aktív 10R-es akkor esetleg. De ha gondolod tőlem mehetünk. Talán felvirágoztatjuk.