Igen az ...
Csak sajna én nem tudok ezen nevetni hallod
Ha megyek melóba Pénzeken délután itt megírom aztán ha gondolod elnézhetnél arra egy uccsó dumálásra
Tudod merre vagyok ugye ?
,
Koccolsz te is?
Ha rám hallgatsz akkor nagyon is jól teszed . Sajna ki...ott szár hely lett és undorító dolgok mennek már!
Sajna nem találkoztunk, mert táppénzen vagyok influenza miatt
Max pénteken délután, mert akkor szeretnék már menni.
Hát szeretnék sok sikert kívánni az új melohelyhez ,
Köszi!
Csatlakoztam is. Én személy szerint kifejezetten szeretem, ha az ember vállalja az arcát és a nevét, mert kisebb eséllyel jelennek meg trollok... Nem úgy, mint itt ezen az oldalon, ahol még az adatlap kitöltése sem kötelező.
Segítségért fordulok hozzátok. 2005-ös 636-om van. Olyan jelenséggel küzdöm, hogy a hűtőventilátor tökéletesen működik, 95 C hűtőfolyadéknál bekapcsol, 90 C-nál kikapcsol. Viszont a problémám az, ha a kinti hőmérséklet lemegy nagyjából 15 C alá (pontosan nem tudom megmondani hány foknál jön elő a jelenség, csak tudom, hogy olyankor már fázom motoron) akkor már 80 C hűtőfolyadéknál bekapcsol a ventilátor. Ez normális lehet vagy van vmi hiba? Egyébként Olaszországból származik a motor, ezt csak azért említem meg, mert már hallottam olyanról, hogy éghajlat függően gyárilag szerelnek eltérő termosztátot a hűtőrendszerbe, hogy jobban tudjon alkalmazkodni a hűtés az időjárási viszonyokhoz. Köszönöm előre is ha vki tud segíteni! :-)
Így halnak ki az ilyen fórumoldalak...