Hat a itt az utcaban kerültem vele kettőt, jobb idő lessz kiprobalom hosszab uton egy olyan 20km kerülőre gondoltam.remelem mar nem fog a computere letiltani, vagy a motor szaggatni.
Le kell venni a benzintankot komplett ugy ahogy van. A tank aljan van a benzinpumpa, azt is ki kell venni ugy egybe ahogy van. Majd szétcsavarozod, nekem elég nehezen ment, de szetcsuszik, no ott lessz az.
Egyébként hol is van pontosan a benzinszűrő?
Szerintem én még nem találkoztam vele... Nem mintha bármilyen rendellenességet produkálna a gép, de most már érdekel.
Remélhetőleg, sajna itt nincs OMW, coopos benzinkúton tankolok. Svájcban lakom kb.20kmre a német határtól. Ma megint szakad az eső amint tudok kerülök vele eggyet.
A régi audi 80-am csinált ilyet ott lenn a motortérbe tett valaki egy benzin szűrőt ami görbe volt és FEKETE SZÍNŰ A RETEK TŐL.
Remélem jó lessz.
Ne tankolj csak SHELL vagy OMW kúton és a téli leállás előtti utolsó 4-5 tankolás prémium benzinnel+spuri (kihajtja a vizet és a retket).Így még nem volt gondom tavasszal az induláskor is könnyen indul pedig a karbit sem ürítem le.
Köszi Carlo77,
az üzemanyagfilter nagyon durva volt,meg maga a pumpa körül is,hat tuti az elmult 9 ev alatt senki nem takaritott arra,a csönek nem volt semmi baja,esetleg ha lenne meg hasonlo hasznos ötleted szuper lenne.Köszi megegyszer
Köszönöm, egyelőre nem aktuális (hála Istennek ) a lánc- és lánckerékcsere .
Viszont a szerelőm tanácsára maradok a módosított áttételnél, így ha cserélnem kell ezeket az alkatrészeket, akkor is marad hátul a 43 fog.
Amúgy nagyon kösziiii.
Csak ezért nem szedem szét, de ha valamiért majd arra járok, akkor meglesem azt is.
Szerintem én még nem találkoztam vele... Nem mintha bármilyen rendellenességet produkálna a gép, de most már érdekel.
Remélem jó lessz.
Ne tankolj csak SHELL vagy OMW kúton és a téli leállás előtti utolsó 4-5 tankolás prémium benzinnel+spuri (kihajtja a vizet és a retket).Így még nem volt gondom tavasszal az induláskor is könnyen indul pedig a karbit sem ürítem le.
az üzemanyagfilter nagyon durva volt,meg maga a pumpa körül is,hat tuti az elmult 9 ev alatt senki nem takaritott arra,a csönek nem volt semmi baja,esetleg ha lenne meg hasonlo hasznos ötleted szuper lenne.Köszi megegyszer
Viszont a szerelőm tanácsára maradok a módosított áttételnél, így ha cserélnem kell ezeket az alkatrészeket, akkor is marad hátul a 43 fog.
Amúgy nagyon kösziiii.
Bocs, de ezt muszáj volt. Most már legalább illik a hatos topikhoz a téma.
Reméljük így is marad.