Még csak véletlenül se foglalkozz vele.
Gyanítom adtál meg telszámot a hirdetésben. Aki meg akarja venni az hívni fog, mert már egy jó pár éve nem csak a postán meg a bolt előtt van telefon a faluban. Emailban meg amúgy is nehéz elküldeni a pénzt is meg a motort is.
Egy kis segítségre lenne szükségem.Motor vásárlóként jelentkezett be egy tag ezen az email címen gabbardmorgananderson230@gmail.com
Esetleg találkozott e már valaki vele mint vásárló.
Válaszokat előre is köszi.
Üdv:Isti
A PayPal nem olyan nagy hülyeség, mint a cikk írója írja! Küldje a pénzt PayPalon, ha úgy akarja, te onnan átteszed a bankszámládra, és utána viheti a motort! Bár egy nemzetközi utalást csinálni egyszerűbb és olcsóbb, de a PayPal nagyon népszerű nyugaton. Sokan normál bankszámla helyett tartanak PayPal-t.
Helló!
Kawasaki sárkányos matrica valakinek? link a Vatera termékekhez
1 Ft-ról van felrakva licitre kettő is, de ahogy látom, nem kell a kutyának se. Senki nem akarja meglepni magát vagy a motorját/autóját Kawasakis matricával? Ha nem üti le senki, a többit a konyhaablakra ragasztom inkább a Vatera helyett
Eladó használt PP Tuning arany fék- és kuplungkar párban.
Felhajlós és előre hajlós kivitel, fokozatmentesen állítható, csapágyazott.
Ár: 25.000HUF (Eredeti ár: 54.900HUF)
Most olvastam amit küldtél és legalább tudom hogy nem csináltam hülyeséget.
Megirtam neki hogy ha átutalj a pénzt a saját számlámra és utána viszik a motort akkor jó, vagy eljön ő vagy a megbízottja akivel megirom az adávételit és ki is fizet ott helyben.
Kiváncsi leszek a válaszára
Hali srácok! Nagyon fontos kérdésem van hozzátok valamelyikőtöknek volt már olyan hogy PayPalon keresztül vették meg esetleg a motorotokat vagy valami nagyobb értékű dolgotokat.
Mert a motoromat meg akarják venni ezzel PayPal-os megoldással de még semmi ilyennel nem volt dolgom.
Előre is köszönöm
Nekem naked nem neked naked különben is Joe ezt már uccsem érti , követni meg idom nélkül nem is tudja..
Joe készijjé má kipuff nékül egy csodálatos hangfelvételt, azt told felide had halljuk azigazi hagját a ménesnek de aztán hádé minőség legyenám, nemám valami recsegős telefonnal felvett
Még csak véletlenül se foglalkozz vele.
Gyanítom adtál meg telszámot a hirdetésben. Aki meg akarja venni az hívni fog, mert már egy jó pár éve nem csak a postán meg a bolt előtt van telefon a faluban. Emailban meg amúgy is nehéz elküldeni a pénzt is meg a motort is.