keress rá Jelcsára,ott van Budaörs-Repülőtér körül,először mész,hátha jó árat ad:-)
viszont az árban fel is rakja neked,tudsz nála próbálni is,ami tetszik!
35ért vettem Jelcsától,bár minél többször megyek hozzá,annál drágább lesz minden
tavaly carbon arrows furulyával 30,idén a carbon gianelli 35,pár hete hívtam ,hogy adjon valamit az RSV-re,50-et mondott
nem szereti a visszatérő vásárlókat
Sziasztok! Tavasszal szeretnék venni a motoromhoz egy sportdobot. (2001 Kawasaki ZX6-R) Elég szűkös a keret.. mit ajánlotok? Használtat érdemes venni? Esetleg van itt olyan aki foglalkozik ezzel? (még új vagyok itt) Előre is köszi..
Úgy néz ki a hajó megfeneklett a Bahamákon mert nálam is ott hajóznak tiszta hülyének nézik az embert.De nem adják fel ma újabb nemzetközi jelentkező akadt. Kitartóak!
Sziasztok!
A helyzet a következő:
Alapjáraton a 4.henger nem jár megfelelően. Ha egy picit ráhuzok mondjuk 2000-ig onnantól kezdve rendesen melegszik de addig egyáltalán nem...
Amit próbáltunk már:
Gyertyák, trafó, keverékcsavarok, pillangószelepek, sokszáz tömítés és munkaóra... Kompresszió jó, szelephézag is jó.
Nincs ötletetek esetleg?
Köszönöm!
Üdv.
Nálam mással próbálkoztak, de ugyanezt a Katonás dolgot két ismerősömnél elsütötték. Megirod neki hogy hozza lóvét és viheti a vasat egyböl ne is fog válaszolni.
Sziasztok!
Kollégám is kapott ajánlást a gabbardmorgananderson230@gmail.com-ról egy Hyosung-ra.
Írtunk neki pár sort, mire ő visszaírt egy oldal rizsát, hogy kifizeti előre, meg elszállíttatja USA-ba. Felfelé alkudott 1900 euróról 2500 euróra. Elég érdekes, ami szerintünk is kamu. Nem foglalkozunk vele. (még írta: megbízható, őszinte vevő, 100%-ig biztonságos vevő, és US ARMY-s katona és még ezen felül a BAHAMÁKON hajózik a flottával)
Van hozzá gyári gátlóm. De ha valami komolyabbat szeretnél olyat is találunk. 70/6321-829
viszont az árban fel is rakja neked,tudsz nála próbálni is,ami tetszik!
Új bódisban tudok segiteni! Adatlap!
tavaly carbon arrows furulyával 30,idén a carbon gianelli 35,pár hete hívtam ,hogy adjon valamit az RSV-re,50-et mondott
nem szereti a visszatérő vásárlókat
A helyzet a következő:
Alapjáraton a 4.henger nem jár megfelelően. Ha egy picit ráhuzok mondjuk 2000-ig onnantól kezdve rendesen melegszik de addig egyáltalán nem...
Amit próbáltunk már:
Gyertyák, trafó, keverékcsavarok, pillangószelepek, sokszáz tömítés és munkaóra... Kompresszió jó, szelephézag is jó.
Nincs ötletetek esetleg?
Köszönöm!
Üdv.
Kollégám is kapott ajánlást a gabbardmorgananderson230@gmail.com-ról egy Hyosung-ra.
Írtunk neki pár sort, mire ő visszaírt egy oldal rizsát, hogy kifizeti előre, meg elszállíttatja USA-ba. Felfelé alkudott 1900 euróról 2500 euróra. Elég érdekes, ami szerintünk is kamu. Nem foglalkozunk vele. (még írta: megbízható, őszinte vevő, 100%-ig biztonságos vevő, és US ARMY-s katona és még ezen felül a BAHAMÁKON hajózik a flottával)