nem kell nekem áron, főleg nem dupla, de egy csinos barna így mos hogyalkuggyam le a felének a köbgyökét, nehezíted az amúgy is kilátástalan helyzetemet, hogy a kebelemre
Sziasztok! Tapasztalt kawasakisok véleménye érdekelne. Úgy döntöttem Kawasakira cserélem KTM-em, illetve még nem döntöttem el teljesen, mert nagyon szeretem a jelenlegi motort is, de már jópár éve ilyet használok, így már vágytam valami másram és 600-asok közül magasan a kaeasakik tetszenek legjobban. Hétvégén kipróbáltam egy 2004-es ZX-6-ost, nagyon szép állapotú, újszerű motor, gyakorlatilag hétvégén el tudnám hozni, de még kicsit vacillálok, megéri-e majd az árkülönbözetet a csere, szóval kéne egy kis lökés, meg tapasztalatok a típussal kapcsolatban. Köszi előre is! üdv
hámosdemé mondod, azaz írodeztet de olyan kis izé vagy háténmá nemis vagyok okos?
amúgy a rencám világitás az nemaz, amikor rávilágit a mögöttes forgalom? látod milyen okos dógók tudnak megszületni a szürkének nemondható állomáűnyombúlbőlból, meg vizsgánál rákell világitani és megaszondani a vizsgabiztosnak naláttya világítaza renccám, csak fel kell töteni a foszforeszkálóját ez ilyeneredeti utángyártott típus
Sziasztok.
Van eladó Finster dobom karcos némileg de ahol jobban karcos az belül van és nem látszik,nem horpadt és nem lyukas,meg egy leömlő sorom átalakított véggel(a gyári összekötő le lett vágva és egy 51,5 mm-s külső átmérőjű saválló csődarab lett behegesztve.Így más kipufogót is hozzá lehet csatlakoztatni slip-onos megoldással összekötő csővel.Ha valakit érdekel írjon
le.adatlapos műszaki vizsgával.jelentkezik műszakira forgalmi nélkül,előtte ocsmányirodában adnak egy adatlapot ami alapján levizsgáztatják,műszaki után elkerózik aocsmányba ujfent -10.990.-ft befizetése után kap matrinyát + 6.000.-a forgalmi de ugye azt ugyis ki kell fizetni átirás miatt.tehát értelmesebb lenne először vizsgáztatni...de..!amikor először megy okmányocsmányircsibe,nem árt megkérdezni az adásvételi alapján,hogy nincs e elidegenitési tialom a járművön frsz alapján--merakkó átse tuggya iratni...ez lehet teljesitményadó tartozás vagy bármely peres eljárás miatt is..elég kielégitő vót bazmeg?ha nem vedd elő a jobb kezed
emesemkáes küldtem mailt, nem szoktad olvasni?
amúgy a rencám világitás az nemaz, amikor rávilágit a mögöttes forgalom? látod milyen okos dógók tudnak megszületni a szürkének nemondható állomáűnyombúlbőlból, meg vizsgánál rákell világitani és megaszondani a vizsgabiztosnak naláttya világítaza renccám, csak fel kell töteni a foszforeszkálóját ez ilyeneredeti utángyártott típus
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
2007-2008 ZX-6Rhez hátsó kerék eladó!
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Dobok egy mailt.
Ha fog a fek es van rajta rendszam akkor mar viszonylag nehez megbukni vele.
Van eladó Finster dobom karcos némileg de ahol jobban karcos az belül van és nem látszik,nem horpadt és nem lyukas,meg egy leömlő sorom átalakított véggel(a gyári összekötő le lett vágva és egy 51,5 mm-s külső átmérőjű saválló csődarab lett behegesztve.Így más kipufogót is hozzá lehet csatlakoztatni slip-onos megoldással összekötő csővel.Ha valakit érdekel írjon