Üdv Ződek !
kawatti: Sztem, ha nem sürgős várd meg a kiállítást, március 11 - 15. és ott csomó akciós és az alapárnál jóval olcsóbb cucc közül választhatsz....A-Z-ig persze ez saját vélemény amúgy nem rossz kupak ez sem
Na a nagy téli járatgatás átment kicsit motorozgatásba -10'C-ban !A bukóm plexije páramentes,de sikerült belehelnem és a pára rá is fagyott belülről!Hát nem bírtam ki,hogy ne kerüljek egyet.
Egyébként a venti tényleg az ötödik strigulánál kapcsol be!
Úgy tudom a rugózást nem befolyásolja,de viszont ha ülteted akkor csökken a hasmagasság ezálltal a bedönthetési szög növekedni fog,tehát hamarabb leér pályán a moci lábtartója vagy egyább motorikus rész mint máskor!
Ő lenne az az alkatrész!Lehet ültetni és emelni a magasságot! http://www.biker-world.hu/kate...(ZX600GG)
&hivo_cat_id=512&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=512
Nem esztergáltatni kell,hanem olyan 5-6mm erős,rozsdamentes lemezből kivágni Plazmával aztán leköszörülni,felcsiszolni,kifúrni asszem 12-14-es fúróval.Valami hasonló eljárási folyamat.
kawatti: Sztem, ha nem sürgős várd meg a kiállítást, március 11 - 15. és ott csomó akciós és az alapárnál jóval olcsóbb cucc közül választhatsz....A-Z-ig persze ez saját vélemény amúgy nem rossz kupak ez sem