Semmiféle belső! motor blokk tisztító NEM KELL!
Miután meg járattad ki öblítetted,fel töltötted újj olajjal utána a lerakódott régi olaj maradványok (lekoxolódott
darabkák felszabadulnak a blokkban.
Nagyon hamar eltömődik az olajszűrő,természetesen a szivattyún is van szűrő.
Egy határozottab tempónál mire jelezne az olajnyomás visszajelző lámpa már lehet késő lessz
100-110ezertől kezdődnek majd kb a ruhák mint minden évben
de ha ruhát akarsz venni célszerű az első napon kimenni, mert nem sok méret marad a többi napokra
Figy nem fogunk összeveszni én, hogy tutira menjek a témában, mikor irtad h nem lesznek kint, felhivtam Balázst, és mondta h KINT lesznek.... ő meg csak képben van, hogy mi a téma ....
Nem tudom mi lehet a baj de k..vára idegesítt. Én is úgy ülök a mocin,hogy picit a seggemet félre rakom az ülésen és így leér a bal lábam 172cm vagyok én is. Szar picinek lenni
Nekem is hasonló a bajom. Nekem meg olyan, hogy 4E-ig alszik, aztán meg olyan mintha power szelep nyitna benne, megugrik mint barom. Szerelő azt mondta, lehet valami kosz került karbiba a benzinből. Márciusban visszaviszem hozzá és kitakaritja. Remélem hogy csak annyi a baja
szerinted ültethetem nyugodtan?
Meg volt már?
Tudod Te mi lesz velem?
repsol 4t racing van most. nekem nem tűnt fel ilyen,viszont zajos volt a blokk!
te amúgy miért beszélünk egyszerre két topikba?
Folyton kiírod, hogy ez azért, mert ő így, mert ő úgy, a végén még mindenki barátnője fellázad.
amikor már késő
Miután meg járattad ki öblítetted,fel töltötted újj olajjal utána a lerakódott régi olaj maradványok (lekoxolódott
darabkák felszabadulnak a blokkban.
Nagyon hamar eltömődik az olajszűrő,természetesen a szivattyún is van szűrő.
Egy határozottab tempónál mire jelezne az olajnyomás visszajelző lámpa már lehet késő lessz
szép színe van a vasnak!
de ha ruhát akarsz venni célszerű az első napon kimenni, mert nem sok méret marad a többi napokra
Az biztos amit néztem Bolt-on csatlakozású csak fel kell csavarozni!