A lassúba? Én is..
Első kört kihagytam fék hiányában :)
Másodikba 1 kör a lefújás előtt. 3. ba ujj gumi hátul... koptatás..
4. be új gumi elöl.. koptatás.. :)
Tökre megérte :) Mondjuk legalább visszafogtam magam
De mentem 3x majdnem először első kör lefújták mert olaj a cél végén . Másodszor 5 kör mert ránéztünk az első telóra. Harmadszor 1.5 kör és össze akadt valami a váltóba igy neki álltam szarvaspörit enni jó sokat
Valós esetek miatt terjedt el a "tönkreteszi a gumit a fékpad"...
Tehát máshol léteznek ilyen dolgok...
KB 4 hete volt nálam egy SV1000-es srác, aki vidékről jött fel máshoz állítani, aminek az lett a vége, hogy a rajta lévő gumit úgy tönkretették, hogy le is eresztett.
Adtak ott neki egy ledobott, használt gumi, hogy haza tudjon menni , de ettől az ügyfél nem volt boldog.....
Ezt akkor mesélte el, mikor rá pár napra jött hozzánk és hát volt benne ez e para...
Ez a "gumit tönkreteszi a fékpad" dolog eléggé sokszor felmerül, illetve .....
Én is láttam/hallottam ilyeneket, de szeretném egy kicsit tisztázni a dolgot:
Egy motor fékpadi beállítása akkor megfelelő, ha a meghajtó kerék és a fékpad között nem lép fel "megcsúszás"/slip. Amennyiben fellép a megcsúszás, úgy abban az esetben:
- szart se és a mérés
- tönkre teszi a gumit
Sajnos vannak olyan fékpadok/fékpadi emberek, amik nem megfelelőek és ott sajnos előfordul az ilyen.
Hálistennek a mi padunk nem ilyen, akik már jártak nálunk vagy rendszeresebben járnak (versenyzők), azok már egy 4 térképes beállításra is képesek szőrös slick gumival jönni.
Szóval hozzánk lehet bármilyen gumival jönni, semmi baja nem lesz az ég világon...
Máshoz javaslom a gumicserét...
ott voltam a házkanyarba mikor pakoltak a dögösre