nincs, nem voltunk ringen, mert mint kiderult szombatra autos napot irtak... igy kutba esett a szombati palyazas. hetkozben meg most nem er ra, igy nem mentunk... :(
de lehet hogy a heten felugrok hozza vele.
Szerintem meg padon lett bejáratva a motorom ami fél napig tartott. A gyári 0km-es gumi utána úgy nézett ki mint egy gyári 0km-es gumi. Szépen kifényezi a futófelületet de kárt nem tesz benne. Kérdezd meg a pados embert.
azért lenne szükség eredeti 03 04 es hatoséra mert a többinek nem stimmel az ive az idomba és ugy fog kinézni mint kutyán a nyereg.ha meg már alkotok szart nem akarok
Üdv.
Köszönöm a hozzászólást.
A hogy teli vannak az emberek hozzászóláshoz annyit fűznék,hogy nem vagyok teli,csak kinéztem ezt a dobot és arra voltam kíváncsi hogy érdemes e gyűjtögetnem rá.Nem lenne rossz ha teli lenne az ember zsével akkor nem cicóznék egyből vennék rá yoshimura rendszert.....
üdv
de lehet hogy a heten felugrok hozza vele.
Annyira én nem értek annyira a lovakhoz, csak most tanulgatom a lovak szaporitását
A 750 SRAD hátsó felni 6, vagy 5,5 " és mennyiért válnál meg tőle? Jöhet privátba is az e-mail címemre, az adatlapomon megtalálod.
Üdv!
Ui: Az E-ringes gépészmotorosra jösz 14-én?
Köszönöm a hozzászólást.
A hogy teli vannak az emberek hozzászóláshoz annyit fűznék,hogy nem vagyok teli,csak kinéztem ezt a dobot és arra voltam kíváncsi hogy érdemes e gyűjtögetnem rá.Nem lenne rossz ha teli lenne az ember zsével akkor nem cicóznék egyből vennék rá yoshimura rendszert.....
üdv