Mikortól kezdődik a banzai, mert napkozbenmég van elintéznivalóm. De ha belefér akkor kijövök és hozok inni, neked viszkit magamnak meg valami sört. Úgy is igértem a bukogomba miatt
Sajnos egyre több ilyen hirdetés van az oldalon! Bódis dob csak ma 15.000, 2008as R6R magyar rendezett papírokkal 890.000ért...és sorolhatnám. Ez a dob határeset, én is szemeztem vele.
Tökéletesen igazad van! Az általad beidézett figyelmeztetést az én javaslatomra tették oda pár napja. Sajnos eddig még a telefonszámot sem volt kötelező megadni a hirdetésnél.
Igen, vállalom balfasz voltam. De rengeteg cuccot vettem illetve adtam el már kis hazánkban előre utalással, mert jól működik a dolog, sőt egyre nagyobb a bizalom én úgy érzem. De kivétel mindig van...
Ha ZX-6R-em lenne akkor sem jutna eszembe előre utalni egy vadidegennek.
"Legyen óvatos!
- Ismeretlen eladónak ne utaljon előre, válassza a postai utánvétet.
- Ha gyanús hirdetést talál, jelezze felénk. "
De azért köszi.
Sziasztok!
Nem szoktam errefelé járni, most is csak egy figyelmeztetést szeretnék beírni nehogy abba a szarba lépjetek amibe már nekem sikerült! Erre a hirdetésre nehogy ráröppenjen valaki, mert egy kis köcsög csaló hirdet, aki "elfelejti" elküldeni a kifizetett cuccot: http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Sérülés? Gyorszáras?
Fuvar ügyben is érdeklődök közben...
Képet nem tudok még mert mocin van a gazdi meg nem tud küldeni de kpl szettben eladó
Sajnos egyre több ilyen hirdetés van az oldalon! Bódis dob csak ma 15.000, 2008as R6R magyar rendezett papírokkal 890.000ért...és sorolhatnám. Ez a dob határeset, én is szemeztem vele.
Igen, vállalom balfasz voltam. De rengeteg cuccot vettem illetve adtam el már kis hazánkban előre utalással, mert jól működik a dolog, sőt egyre nagyobb a bizalom én úgy érzem. De kivétel mindig van...
"Legyen óvatos!
- Ismeretlen eladónak ne utaljon előre, válassza a postai utánvétet.
- Ha gyanús hirdetést talál, jelezze felénk. "
De azért köszi.
Nem szoktam errefelé járni, most is csak egy figyelmeztetést szeretnék beírni nehogy abba a szarba lépjetek amibe már nekem sikerült! Erre a hirdetésre nehogy ráröppenjen valaki, mert egy kis köcsög csaló hirdet, aki "elfelejti" elküldeni a kifizetett cuccot:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
20 ezerért a tied a műszerfal.