homárok! nem emlekszem kiknek adtam kolcson az emeloimet!
elso emelo: fekete! csobol hajtott, vaznyakban emel, azthiszem volt rajta sargaval telszama a keszitonek!
hatso: fekete zartszelvenybol, szelessege 2 csavarral allithato, emeloszemnel emel, ezen is volt sargaval telszam
Hívott a faszom..te hittá -én csak visszahíttalak,de mivel basztá felvenni ézért csupán bariból én is basztam fővenni..
udvaron melóztam és megcsinátam egy gecijó gulasht is/ez vót az első/...ezé nem vettem fel.na menek pakóóni..meg kitolom Negrot...főkelni nyámnyilabanda.
köszi, mindenképpen fogok magammal vinni valaki úgyis a vásárláshoz. lehet, hogy innen a fórumról majd. szerintem jöv héten el is kezdem a jogosítványt. bár eléggé elszomorodtam, amikor megtudtam, hogy 2 évig nem szállíthatok 2ik személyt :( mennyire büntetnek ha elkapnak?
Osztom DDT véleményét énis fostam hogy jaj sok km van benne én 29e rel vettem a 03 636 otelső évben 11e raktam bele, ugyhogy szerintem még az a 29e sem volt valós. most lassan 50e van benne de tökéletessen megy egy csúnya hang nélkül 5e km után olaj csere és meghálálja a törődést. Énis csak utcán használom amugy. a 05-06 ost ajánlom énis, ha jól jött volna ki a tavaji évem idén énis 05-ös el mennék de majd talán jövöre. sok sikert a vizsgához meg a lehendő mocihoz
hát...csak má találkozzunk..márc 15.-én nem nagyon fogtok motorozni a pancsin......10 fokban ki nem menj,mert ott lesz vége a szezonnak..és a szépen ujonnan felmatricázott motorkának:)hallottam ám
20000000000000billió ejró
elso emelo: fekete! csobol hajtott, vaznyakban emel, azthiszem volt rajta sargaval telszama a keszitonek!
hatso: fekete zartszelvenybol, szelessege 2 csavarral allithato, emeloszemnel emel, ezen is volt sargaval telszam
ha valaki raismerne.....
Pest megyeiek, és délebbi kollégák ajánlom figyelmetekbe.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha majd ráérsz olvass mailt...
Hívott a faszom..te hittá -én csak visszahíttalak,de mivel basztá felvenni ézért csupán bariból én is basztam fővenni..
udvaron melóztam és megcsinátam egy gecijó gulasht is/ez vót az első/...ezé nem vettem fel.na menek pakóóni..meg kitolom Negrot...főkelni nyámnyilabanda.
Vidd ddt-t, ő helybe belerak egy négy tértképes pc-t meg beletekeri az órába a valós kilómétert mintegy 3 perc alatt, ha akarod, ha nem!
http://www.sportmotor.hu/motor...