Amúgy nekem is zacskókban meg dobozokban állnak az alkatrészek otthon... Remélem össze tudom majd rakni. Elvileg még emlékszem rá hogy volt. Ha nem elviszem Joehoz. Jah és amúgy megérkeztek a gumijaim Briantől. Dunlop D211, 120-as és 190-es
Olyan vagy mint én. A sör nem hiányozhat a szerelésnél
Egyébként nem bonyolult szerkezet csak ne szedj le túl sok alkatrészt elsőre és akkor vissza tudod rakni úgy, hogy a végén nem marad egy marék csavar meg alkatrész
Aztán szépen fokozatosan rájössz a japánok logikájára
Na skacok mivel ,hogy baszottul unatkoztam ezért szét "szedtem" a motort ezalatt azt értem hogy hűtő levesz + kipu csonk levesz és lecsiszol de nem is ez volt a baj hanem ,hogy utána össze kell rakni ami nektek ugye nem nagy szám míg nekem egy picit az mivel még sosem szedtem szét ........... asszem sikerült összerakni ,mert megy a venti is a hűtő jó helyen van a kipu csonk is jó helyen van azaz nem fúj ki seholsem ezért büszke is vagyok magamra , , .
Nagyon ne osszatok jó ,mert érzékeny a lelkem .
Pár kép rem. nem u8ntatalak benneteket
Ja és míg el nem felejtem drága ember aki előttem birtokolta vagy az ő elődje nem tudom magasnyomású mosóval közelről nyomatta a hűtőt mire rá jött a négytudású késő volt .
szeretnék egy 636-t venni és olyan kérdésem lenne, h szerintetek megérné-e ezt megvenni, mennyire van hozzá alkatrész, mennyiből lehet megcsinálni? vagy ha ennyire törött, akkor a villa meg a váz is szar lehet? érdemes-e egyáltalán gondolkodni rajta?
Sziasztok! 636-os Kawasakimhoz 2003-2004-es hez keresek hibátlan alsó villahidat! A kép csak illusztráció! Ha valakinek lenne elfekvőben a stuntcitrom@citromail.hu -ra várom az ajánlatokat! Előre is köszönöm!
lovardából szerváltam..igazi tigris,németjuhászt féllábal lerendezi,még jó hogy sebhelyes-majd elmúlik.utálom a macskákat zsigerből de ez nagyon nagy csóka
Egyébként nem bonyolult szerkezet csak ne szedj le túl sok alkatrészt elsőre és akkor vissza tudod rakni úgy, hogy a végén nem marad egy marék csavar meg alkatrész
Aztán szépen fokozatosan rájössz a japánok logikájára
Nagyon ne osszatok jó ,mert érzékeny a lelkem .
Pár kép rem. nem u8ntatalak benneteket
Ja és míg el nem felejtem drága ember aki előttem birtokolta vagy az ő elődje nem tudom magasnyomású mosóval közelről nyomatta a hűtőt mire rá jött a négytudású késő volt .
M E L Y I K E T ?
szeretnék egy 636-t venni és olyan kérdésem lenne, h szerintetek megérné-e ezt megvenni, mennyire van hozzá alkatrész, mennyiből lehet megcsinálni? vagy ha ennyire törött, akkor a villa meg a váz is szar lehet? érdemes-e egyáltalán gondolkodni rajta?
köszönöm!
Küldtem egy mailt. Majd kukkold meg.
Vigyázz rá, nem ám piával itatod baszod
De szegénynek olyan az orra mint stricinek amikor orbabaszták a kankós cigányok az éjszakában
Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy tudsz-e nekem mondani árat teljes matricaszettre?
semmi közöm a névválasztáshoz