Sziasztok. Kawasaki zx6r (97/f3)-hoz keresek karbisort (esetleg csak membránt), és első féktárcsát! Esetleg más típusú motor alkatrészeivel lehet kompatibilitás?
Heló sziasztok!
Valakinek nincs véletlen sérült, esetleg használhatatlan, balesetes 6 dugattyús Tokico féknyerge?!
Meg venném, kellene belőle a fékdugattyú.....
szerintem is kényelmetlen a gp plus,meg az ujjak hosszusága sem tetszett,vagy csak nekem hosszabb a kisujjam a középsőnél?
viccet félretéve egy barátomnak sem volt jó az ujjak hossza.
védelemre gondolom nincs panasz.
Hali srácok erről a kesztyűröl tud valaki véleményt mondani? http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
kettő közt gondolkodok a másikat kicsithttp://www.kepesmotor.hu/bor_k... kényelmetlennek állították be
Nagyon megköszönném ha valaki tudna vélenyt mondani róluk hogy meiket érné meg jobban megvenni?
Előre is köszönöm
Hello
Hát rajz az nincs. De ha fontos még szezon elött a rendszám, tudok egy szervizt, amit ki lehet bérelni és bütykölheted a motorodat. Van ott mindenféle szerszám, gép, ami szem szájnak ingere. Szükség esetén segítséget is kérhetsz profi szerelőktől. Sőt, azt is meg lehet beszélni velük, hogy beszállítsák a motorodat a szervizbe, van egy zárt motorszállító kocsijuk is. Egyáltalán nem drágák,és Kawasakiban nagyon otthon vannak. Én pályázom, és mindig velük szereltetem a motorom. Ha érdekel, küldj email, megadom a számukat.
Köszi.. csak mostanában nem megyek arra motorral :) Tavasszal meg elég labilis a rendszám így, mert csak a két lengő műanyagra fogattam vissza :) Ugye véletlen sincs rajz mit hogy hajtogassak?:)
Nagy problémám van! A gyújtás kapcsolóm alján kiszakadt egy ellenállás féleség ami fogalmam sincs , hogy mi és milyen színű vezetéket kell összekötni vele , és az ellenállás sincs meg(lehet nem ellenállás) Valaki tudna ilyenbe segíteni? Vagy bontottam gyújtáskapcsolót is keresek az sem baj ha nincs hozzá kulcs!
2005ös 636 oson lecseréltem a gyári kiput..
Az oldalsó takaró műanyagokat mindenképp szeretném rajta hagyni, illetve meg kellene oldani a rendszámfelfogatást.
Csinált már valaki ilyen kombót?
Sziasztok valakinek elfekvőbe nincs egy 03-04 es zx-6r hez injektor sor beszart a másodlagos pillango szelep mozgato motor s külön nem lehet venni. Állitolag tipus hiba volt anno cserélték garbiba. Ha valakinek lenne irjon már köszi előre is!
www.kepesmotor.hu/ruha_kiegesz...