mert azt mindenki meg tudja csinálni. és amig csináljuk-az maga egy történet-és valóságot nyerhet az ő elképzelésük is.sátorállítás közben pedig max egy sört lehet meginni..de eközben ..egy egséz rekesz-------csivaszt
szakrajz a fejemben van,majd összeácsolom..csak akarok nekik valami helyet ahol elvannak órákat anélkül hogy rajtam lógnának amig én órákig baszakodok a motorral .nyersanyag köll csak hozzá,mindenféle maradék uszadék szopadékfából.kb olyan 4 nm lesz 150 magas,meg teteje is lécból.meg lépcső bár lehet odaakasztok egy kötelet oszt neszteklépcső.ha 3 méter magasra csinálom ugy gondolom nem kell több anyag 12köbméterrel? aztán gondoltam hozzácsapok egy hintát is.mer hely...na az van.a bográcshely már megvan ahol majd fetrengeni fogol a pályázás előtti estén részegen
én is ebből a megfontolásból tettem véled
no meg ugye ha hátrálok az nem biztos hogy a magam védelme.nem szégyen ha gyenge vagyok és még béna is
van e reszelékfád ,mert kell a srácoknak gecinagy bunkerre a fák közé.szögem kötelem meg lazúrom már van .ugy 2 utánfutónyi elég lenne.persze megmunkálva de külön hoznám el így 2x tudunk törkölybő bebaszni
na?na?
mondjuk választásod......az nincsen
naugye....az hogy a helyszínen mit állít és hogy a rendőrség mit állapít meg az egy dolog.a rendőrség feladata a helyszínelés adatrögzítésa nyomrögzítés,nem az okozó kilétének megállapítása.A félig abbahagyott ügyednél az elsődleges cél az volt ,hogy te fel légy mentve a felelősségrevonás alól..ez megtörtént...a tárgyalás nem arra vonatkozott,hogy ki a hibás mivel csak egy tárgyalástartási kérelem lett benyújtva.ez nem az a szakasz ahol a bíróság kirendel egy igazságügyi szakértőt.az majd most jön. DE mivel eltelt két év igy jelentős késedelmi kamat valamint nem utolsósorban ,nem elhanyagolandó nemvagyoni kártérítés is bekerül a kárigénybe.
Ó az nem számít. A biztosítók képesek olyan jogszabályokra hivatkozni aminek nincs is köze az ügyhöz. Vagy felcserélni a fontossági sorrendet. Pl. ne csodálkozz ha azzal kezdik, hogy te indokolatlanul fékeztél. Aminek persze semmi köze semmihez de ők majd kötik az ebet a karóhoz.
remélem... Nem igazán értem mondjuk azt sem hogy miért nem egyértelmű ez a helyzet. Nem tartotta be a követési távolságot. Bár a múltkoriból kiindulva...
fedezet ellenőrzésig egyetlen javító sem fog nekiállni.fedezet pedig nem lesz addig amig a rendőrség ki nem adja a határozatot ,amit jogerőre tudsz emeltetni 8 napon belül--ha----ha nem lebbez fel a másik fél. de mivel,a jogsielvételed is meg lett úszva.....ez is meglesz
hát akkor rá fognak baszni mert egy olyan szervízbe viszem a kocsit amivel a Signal le van szerződve, és megmondom hogy olyan legyen mint előtte. Ha kész akkor pedig 0 Ftal elhozom és majd behajtják a cégen akinek a nevén van a kocsi.
Te hol élsz? Első balesetemnél a jogerős határozat után 1,5 évvel fizetett a biztosító. Ügyvéddel miegyébbel. Abba kötnek bele amibe akarnak. Évekig húzhatják az ügyet. Addig a pénz náluk kamatozik.
Valahogy nem lehet megtudni hol jár éppen az ebayről megrendelt cumó?
no meg ugye ha hátrálok az nem biztos hogy a magam védelme.nem szégyen ha gyenge vagyok és még béna is
van e reszelékfád ,mert kell a srácoknak gecinagy bunkerre a fák közé.szögem kötelem meg lazúrom már van .ugy 2 utánfutónyi elég lenne.persze megmunkálva de külön hoznám el így 2x tudunk törkölybő bebaszni
na?na?
mondjuk választásod......az nincsen