Szia, bármely ismert kipugyártó cég terméke jó lehet, ha találsz jó állapotú használtat. A kisebb átmérőjű összekötő meg lehet, hogy teljesítmény veszteséget okoz...
Üdv.
Milyet ajánlanál a Kawasakira?Milyen márkát?
Szerinted mi lenne a jobb az ujj csőn kívül,hogy ha az összekötőcsövet másikat raknék és levágnám a régit ami 3 om csavaros felfogatású?
Mert egy szerelő mondta hogy ha vékonyabb lenne az összekötő cső akkor még szebb hangja lenne.Köszönöm előre is a válaszod
Nehogy kivedd.
Nekem van egy amiből ki van véve, de nekem meg katalizátoros kellene. Ha karod cseréljük el. Az enyém érintetlen. Képeimen meg tudod nézni.
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hozzátok,hogy ha a gyári kipufogómból kiszedném a katalizátort akkor jobb hangja lenne a dobnak?
Vagy maradna az a halk ami eddig?Ez egy Kawasaki ZX 6r ninja 98-as évj.Vagy esetleg valakinek van valami ötlete javaslata,hogy a katalizátort kivéve esetleg még mit módosítsa rajta hogy jó legyen a hangja?Nekem nem az kell hogy repedtfazék hangja legyen hanem mélyebb. Köszi a válaszokat előre is.
2 fele ember letezik!
Aki szret elni + aki nem.....(ferre ertes ne essek az elozo hozzaszolasomhoz semi koze!)
Aki okos megerti a hulyeknek meg minek elmgyarazni
Nyugott ember vagyok. amikor kicsi voltam és néztem a szép mocikat mindig valami varázs vett körül úgy ahogy a motogp is szerintem, egy versenysport. Tényleg ezek után tisztelem azokat akik ebbe az országba bele mernek vágni önerőből hogy versenyezzenek mert apuci nem áll a hátuk mögött milliókkal, sponzorokat kerítenek maguknak nehezen és alkatrészt... XD Szerettem ezt az országot, de egyre jobban azt érzem el kell innen menni...
Jaj a félreértés elkerülése véget nincs semmi gond! Igazából az ott dolgozók jó fejek nem velük van bajom hanem a majom tulajdonosokkal! Ők döntöttek hogy bezárják a boltot továbbiakban az ő felelőségük hogy tájékoztassák az ügyfeleket, nem a "ex" alkalmazottaknak.
Milyet ajánlanál a Kawasakira?Milyen márkát?
Szerinted mi lenne a jobb az ujj csőn kívül,hogy ha az összekötőcsövet másikat raknék és levágnám a régit ami 3 om csavaros felfogatású?
Mert egy szerelő mondta hogy ha vékonyabb lenne az összekötő cső akkor még szebb hangja lenne.Köszönöm előre is a válaszod
Nekem van egy amiből ki van véve, de nekem meg katalizátoros kellene. Ha karod cseréljük el. Az enyém érintetlen. Képeimen meg tudod nézni.
Rendelni szeretnék az eBay - ről, kellene a segítséged!
Az lenne a kérdésem hozzátok,hogy ha a gyári kipufogómból kiszedném a katalizátort akkor jobb hangja lenne a dobnak?
Vagy maradna az a halk ami eddig?Ez egy Kawasaki ZX 6r ninja 98-as évj.Vagy esetleg valakinek van valami ötlete javaslata,hogy a katalizátort kivéve esetleg még mit módosítsa rajta hogy jó legyen a hangja?Nekem nem az kell hogy repedtfazék hangja legyen hanem mélyebb. Köszi a válaszokat előre is.
Aki szret elni + aki nem.....(ferre ertes ne essek az elozo hozzaszolasomhoz semi koze!)
Aki okos megerti a hulyeknek meg minek elmgyarazni
Mielott jonne a ne igya ,ne dohanyozz es lessz ra love!
Van neki8k +-ban love+akarat!
Azert le a kalappal elottuk! Tuti nem isznak es nem dohanyoznak!
Az alkatresz meg horror aron van a kawa szakszervizben!
Evek beszelnek belolem!