Akkor fasza remélem sikerül összehoznom.
10-essel is lehet ésszel menni eleinte aztán egy pár ezer km után lehet bátrabban is gondolom bár erről a szériáról hallottam ,hogy nem emberbarát és nem szereti a bénáskodást jól hallottam ?
Ha jó a motor és az anyagiak rendben vannak akkor szó nélkül. A jelen helyzetben amikor alig lehet motort eladni örülj, hogy nem kell árulnod a mostanit. Szabadulj tőle amíg lehet.
Skacok szeretnék tanácsot kérni mit tegyek azzal kapcsolatban,hogy kaptam egy ajánlatot egy Kawa szalonban dolgozó és egyben szerviz is /és nem crazy papa / ismerősömtől vittek be egy 04-05-ös ZX10R-t amibe 50.000 km van első tulajdonos full szervizkönyves és az elmondása szerint olyan állapotban mintha gyári lenne , motorikusan is tökéletes.
Beszámolnák az enyémet szerintetek belemenjek ez a kérdésem vagy ti belemennétek-e ?
Igazából szeretném a 10-est de félek tőle egy kicsit .
Azért kíváncsi vagyok a véleményetekre úgy hogy választ kérek ok .
Sziasztok,
Nem tudja valaki mi annak az adaléknak a neve ami meggátolja a téli pihenő alatt a benzinből kicsapodó ragacsos takony képződését?
Segítséget előre is köszönöm.
Nem jól tudod a 03-04-es tárcsája 265-ös a 05-06-osé 296-os vagy 300-as amúgy belemegy ha csináltatsz egy távtartót a féktuskó tartókonzolra és a teloszáron lévő felfogatási pont közé.
Karcmentes idomok 54000e km vn benne külföldön dolgozik a tulaja gumik cserések és van rajta kormánygátló?
10-essel is lehet ésszel menni eleinte aztán egy pár ezer km után lehet bátrabban is gondolom bár erről a szériáról hallottam ,hogy nem emberbarát és nem szereti a bénáskodást jól hallottam ?
Beszámolnák az enyémet szerintetek belemenjek ez a kérdésem vagy ti belemennétek-e ?
Igazából szeretném a 10-est de félek tőle egy kicsit .
Azért kíváncsi vagyok a véleményetekre úgy hogy választ kérek ok .
Nem tudja valaki mi annak az adaléknak a neve ami meggátolja a téli pihenő alatt a benzinből kicsapodó ragacsos takony képződését?
Segítséget előre is köszönöm.
Van egy gyári plexim eladó.
Ha valakit érdekel írjon: 1.jacis@gmail.com