drága
Amikor én kerestem dobot végig jártam az összes ilyen magyar készítésű dobot...martin,raptor,sakal meg a faszom tudja mik vannak... De kúrva drágák 50-70.000ft-ért már használt LEO,Arrow meg társai vannak amik lényegesen jobbak!
Nekem nagy mákom volt mert innen a fórumról ukawa kolega fullos Leo dobját vettem meg ami kimondottan 03-04es ZX-6Rhez volt hibátlan állapotban tokkal vonóval,műbizonylattal 40k környékén...
Én felejteném ezeket a magyar dobokat!
Áááá rosszul emlékeztem, 47 lóval lett több, elébb lementem a garázsba lemértem. Meg még azt is elfelejtettem hogy van még rajta vázbaintegrált ledesindex, gyári felnicsík, titán árnyékvisszahúzó rugó, biomehanikus gyorsváltó, tommotos ülésfűtés (hátul is), középsztender ha blokkot kéne cserélni, trixenon a titán rugók miatt, állítható dőlésszög krézimamától mert félt tőle. Ja ér bárkitől megkérdezheted aki ismer. Meg majd ezt még lejátszuk jóóóóóóóóóóóóó!
Meg kiszedted a fojtást az előzőhöz képest beleraktatok egy powercommandert és elékötöttél még 25 lovat.
Azért azt nehezen hiszem, hogy a rendszer 30 lóerőt hozna
Fasznak 10-es az csak az olyam műmájereknek való mint a kaszás meg a joe. Tehát az ilyen félnormálisoknak akiknek nem elég ha kuplunggal jön kerékre kettőbe
En meg mindig ugy erzem, hogy a hatos sok meglepetest tartogat meg a szamomra. Amig nem karcolom le a labtartot addig marad. Arra is csak akkor van esely ha elfektetem.
Ja tavasztol keresek budapesti garázst valakivel közösen. Az se baj ha olcsó főleg ha a XI kerbe van
Megint én.
Az NA Racing kipufogóról esetleg valami vélemény,mert ezt a típust nem ismerem?De viszont találtam 45 eft-ért.