énis terveztem a pályázást valamerre de most pont megis szorultam amikor mehettem volna akkor esett az eső, áhh mindegy.
elkapott a motorvásárlási hév 10 est szeretnék és remélem lessz is csak még ahoz a enyémnek elkell menni.te mennyiért vetted a tiédet és mikor ha szabad kérdezni hogy tudjak viszonyítani.
Csöcs Dáriusz jó hogy megy muszáj neki ,mer szétvágom a gecibe ha nem . remélem jó idő lesz már várom sosem voltam még ringen kb olyan lesz nekem mint szűz csajnak az első baszás . Eladod a motort miért ? milyen lesz helyette ? gondolom 10-es mi .
Van benne valami... többen lesznek a pályán egyszerre, mint átlag nap összesen.
másik: 'saztán? A fasz megfelelő végén állni jó, a szopóálarcos végén kevésbé. Kivéve, ha szűk zipzáros, akkor az előbbi is lehet kellemetlen.
Arcom odatolom, de akkor ringre nem megyek.
elkapott a motorvásárlási hév 10 est szeretnék és remélem lessz is csak még ahoz a enyémnek elkell menni.te mennyiért vetted a tiédet és mikor ha szabad kérdezni hogy tudjak viszonyítani.
másik: 'saztán? A fasz megfelelő végén állni jó, a szopóálarcos végén kevésbé. Kivéve, ha szűk zipzáros, akkor az előbbi is lehet kellemetlen.
Arcom odatolom, de akkor ringre nem megyek.
..
akkor ebből kihoztad volna hogy a fasz az jó.
Csak 16:30-tól:
Pályázás csak gyors és közepes, lassú nem:
Na mindegy, legalább még annak örüljünk, hogy van.
Több dögös szokott bent lenni a pályán mint motor...
Azért a kolbászhoz jó étvágyat
Szakadó eső, 20 fok.